Hyundai, Tiriac Auto si Orange Romania te invita sa te bucuri de fotbal

Hyundai, Tiriac Auto si Orange Romania te invita sa te bucuri de fotbal

HYUNDAI, TIRIAC AUTO SI ORANGE ROMANIA TE INVITA SA TE BUCURI DE FOTBAL


Hyundai, Tiriac Auto si Orange Romania te invita sa te bucuri de fotbal si sa marchezi goluri pentru un Hyundai i20

Orange Romania si Hyundai, in colaborare cu Tiriac Auto, organizeaza competitia „Inscrie pentru un Hyundai i20”. Actiunea comuna oferta posibilitatea fanilor fotbalului romanesc de a castiga un Hyundai i20 in timpul meciului desfasurat intre echipele Dinamo si Steaua, la data de 10 mai 2013.

In pauza marelui derby Dinamo – Steaua, programat pentru data de 10 mai pe stadionul National Arena din Bucuresti, fanii fotbalului pot inscrie goluri la poarta unui goalkeeper celebru, cu scopul de a castiga un Hyundai i20.

Inscrierea in competitie se poate realiza pana la data de 7 mai, trimitand un mesaj tip SMS la numarul scurt 376 si achizitionand un wallpaper din Portalul Orange pe mobil, sectiunea „Inscrie pentru un Hyundai i20”. Tariful de 0,69 EURO cu TVA inclus este perceput pentru achizitionarea unui wallpaper din Portalul Orange pe mobil.

Participantii au sansa de a castiga, prin tragere la sorti, premii in valoare de pana la 1.000 de EURO, bilete la derby-ul Dinamo - Steaua, dar mai ales posibilitatea de a inscrie goluri impotriva unui portar renumit, pentru un Hyundai i20.

Castigatorii tragerii la sorti vor fi anuntati de Orange Romania pana pe data de 9 mai 2013.

In timpul pauzei dintre cele doua reprize ale derby-ului se va organiza o sesiune de trei sutari la poarta, iar concurentii finalisti isi vor demonstra abilitatile sportive incercand sa marcheze cat mai multe goluri. Castigatorul va pleca acasa la volanul unui Hyundai i20.

Daca dupa cele trei suturi la poarta scorul este egal, se va aplica o proba de departajare – o sesiune de cinci intrebari din domeniul fotbalului. Participantul care va raspunde corect la cele mai multe intrebari intr-un interval de un minut, va castiga noul i20.

In competitia „Inscrie pentru un Hyundai i20” pot participa utilizatori activi ai retelei mobile Orange Romania care au implinit 18 ani si dispun de domiciliu in Romania.

Informatii suplimentare precum si regulmanentul competitiei „Inscrie pentru un Hyundai i20” pot fi consultate la adresa web: http://www.orange.ro/multimedia/inscrie-pentru-un-hyundai-i20/index.html.