Noul Hyundai i10 a fost premiat in cadrul galei Top Gear 2013

Noul Hyundai i10 a fost premiat in cadrul galei Top Gear 2013

NOUL HYUNDAI I10 A FOST PREMIAT IN CADRUL GALEI TOP GEAR 2013


In cadrul Galei Premiilor Top Gear 2013, Hyundai a primit o distinctie pentru cel mai recent model al gamei – Hyundai i10. Titlul „Afacerea anului”, oferit de catre publicatie, reconfirma evolutia importanta inregistrata de Hyundai in clasa A, noul i10 depasind asteptarile clientilor datorita caracteristicilor optimizate ale acestei generatii.

Noul Hyundai i10 reprezinta alegerea ideala pentru oras, fiind unul dintre cele mai spatioase modele din clasa sa. De asemenea, lansat pe piata la cinci ani dupa predecesorul sau, modelul beneficiaza de dotari standard care se regasesc, adesea, la segmentele superioare precum: aerul conditionat automat, pilotul automat cu limitare de viteza, ESC, VSM, faruri de zi cu tehnologie LED.

Modelul dispune, totodata, de un design dinamic ce urmeaza linia conceptuala specifica Hyundai – „Fluidic sculpture”, impresionand prin manevrabilitate si tinuta de drum remarcabile. In Romania, noul i10 este disponibil pe piata din luna decembrie si este echipat cu motorul Kappa, pe benzina, de 1.0 litri. Propulsorul de 1 litru, in trei cilindri, livreaza 66 CP la o capacitate de 998 cmc.

Noua generatie i10 beneficiaza de pachetul Hyundai „Five Year Triple Care”. Acest serviciu ofera clientilor 5 ani garantie fara limita de kilometri, 5 ani de asistenta rutiera si 5 ani de verificari tehnice periodice.

Premiile Top Gear Romania se acorda anual si se afla la editia a IV-a in Romania. Selectia castigatorilor este realizata pe baza testelor si analizelor a peste 150 de autovehicule.