Campanie de rechemare in service (recall) aflata in derulare in reteaua Hyundai Auto Romania

Campanie de rechemare in service (recall) aflata in derulare in reteaua Hyundai Auto Romania

Data demararii campaniei: 17.12.2021

Hyundai Auto Romania deruleaza o campanie de rechemare in service, conform detaliilor mai jos mentionate, prin informarea oficiala a posesorilor autovehiculelor afectate.

Hyundai Auto Romania recomanda clientilor notificati sa se prezinte in cel mai scurt timp posibil in unitatile service autorizate pentru efectuarea gratuita a lucrarilor incluse de aceasta campanie.

Posesorii de autovehicule Hyundai avand data de productie in intervalele precizate au posibilitatea de a se adresa oricarui reparator autorizat Hyundai Auto Romania pentru o confirmare privind aplicabilitatea campaniei asupra unitatilor detinute. Campania se aplica strict anumitor autovehicule din modelele mai jos mentionate, produse in intervalele mai jos precizate, identificate de catre reparatorii autorizati Hyundai prin seria de sasiu.Campanie rechemare service – verificare si/ sau inlocuire etrier dreapta spate la modelul Hyundai TUCSON NX4e, TUCSON NX4e (HEV si PHEV)

• Modele afectate: Hyundai TUCSON NX4e, TUCSON NX4e (HEV si PHEV);

• Nu influenteaza siguranta autovehiculelor afectate;

• Nu exista incidente raportate de functionarea necorespunzatoare a sistemului in cauza;

Pentru orice detalii privind campaniile de recall Hyundai la nivel national, va rugam sa contactati reprezentantii Hyundai Auto Romania sau cel mai apropiat reparator autorizat.