Campanii de rechemare in service (recall) aflate in derulare in reteaua Hyundai Auto Romania

Campanii de rechemare in service (recall) aflate in derulare in reteaua Hyundai Auto Romania

Data demararii campaniilor: 01.06.2014. 

Hyundai Auto Romania deruleaza campaniile de rechemare in service mai jos mentionate, prin informarea oficiala, adresata, a posesorilor autovehiculelor afectate. 

Hyundai Auto Romania recomanda clientilor notificati referitor la recall-urile in derulare sa se prezinte in cel mai scurt timp posibil in unitatile service autorizate pentru efectuarea gratuita a lucrarilor incluse de aceste campanii. 

Posesorii de autovehicule Hyundai, model inclus in campaniile mai jos mentionate, avand data de productie in intervalele precizate, au posibilitatea de a se adresa oricarui reparator autorizat Hyundai Auto Romania pentru o confirmare privind aplicabilitatea campaniei de recall asupra unitatii detinute. Campania de recall se aplica strict anumitor autovehicule din modelele mai jos mentionate, produse in intervalele mai jos precizate, identificate de catre reparatorii autorizati Hyundai prin serie de sasiu. 

Campanie recall – inlocuire sistem pretensionare centura siguranta scaun conducator auto


  •  Model afectat: ix35 (EL) 
  • Nu influenteaza siguranta autovehiculelor afectate. 
  • Nu exista incidente raportate de functionare necorespunzatoare a contactului lampa stop. 
  • Tara de provenienta: Cehia 
  • Data de productie gama vehicule afectate: 17.10.2011 – 08.06.2012 
  • Zona: Europa 

 Pentru orice detalii privind campaniile de recall Hyundai la nivel national, va rugam sa contactati importatorul sau cel mai apropiat reparator autorizat.