Corina Bud a testat noul ix35 FL in cadrul Salonului Auto Bucuresti si Accesorii 2013

Corina Bud a testat noul ix35 FL in cadrul Salonului Auto Bucuresti si Accesorii 2013

CORINA BUD A TESTAT NOUL IX35FL IN CADRUL SALONULUI AUTO BUCURESTI SI ACCESORII 2013


Corina Bud a fost prezenta la Salonul Auto Bucuresti si Accesorii 2013, care se desfasoara in cadrul complexului Romaero Baneasa in perioada 10-20 octombrie. Artista a sosit la eveniment la volanul Hyundai ix35 facelift – unul dintre cele mai recente modele Hyundai.

Corina Bud, posesoarea unui autovehicul Hyundai inca din vara acestui an, a fost placut surprinsa de cele mai recente modele ale gamei Hyundai expuse in cadrul Salonului Auto, printre care se numara si noul i10 dezvaluit in premiera nationala in cadrul acestui eveniment.

Solista s-a aratat impresionata de calitatea materialelor, designul inovator si tehnologia de ultima generatie. In plus, Corina a fost incantata de spatiul de depozitare generos al SUV-ului compact, afirmand ca poate acomoda cu succes atat accesoriile si tinutele necesare pentru concerte, cat si toate jucariile copilului sau. „Deplasarile in tara sunt tot mai frecvente, iar SUV-ul ix35 imi ofera siguranta si spatiul de care am nevoie. Este o masina ce corespunde tuturor cerintelor mele”, a declarat Corina.

Corina a petrecut mult timp printre noile modele care completeaza noua gama Hyundai, a solicitat detalii privind autovehiculele, s-a fotografiat alaturi de fanii marcii coreene si a acordat autografe tuturor vizitarilor prezenti la stand.

In plus, fanii Hyundai au putut urmari pe reteaua sociala Facebook o transmisie live din cadrul SAB&A 2013, unde Corina Bud a vorbit despre SUV-ul compact ix35 facelift, dar si despre preferintele sale in materie de echipari si gadget-uri auto.