Cu ocazia zilei de 1 iunie, Hyundai Auto Romania si Corina Bud au pregatit un eveniment surpriza copiilor din cadrul Organizatiei Umanitare Concordia

Cu ocazia zilei de 1 iunie, Hyundai Auto Romania si Corina Bud au pregatit un eveniment surpriza copiilor din cadrul Organizatiei Umanitare Concordia

Hyundai Auto Romania a sarbatorit Ziua Copilului alaturi de copiii din Organizatia Umanitara Concordia. Cu ocazia acestui eveniment, importatorul marcii Hyundai la nivel national a oferit celor mici 100 de mingi editie limitata Hyundai – FIFA 2014, dar si momente inedite alaturi de amabasadorul de marca, Corina Bud. Obiectivul Hyundai este de a impartasi spiritul celei mai importante competitii fotbalistice la nivel global.

Saptamana anterioara, echipa Hyundai si Corina Bud au vizitat „Ferma pentru copii”, proiect care ofera o familie si o casa celor peste 80 de copii si tineri care provin din familii defavorizate social. Prin aceasta actiune, Hyundai Auto Romania continua traditia internationala, sustinand sportul la nivel local, printr-o donatie de 100 de mingi de fotbal.

Teodor Brusalis, Director Executiv al Hyundai Auto Romania, a declarat: „Dorinta noastra a fost de a incuraja pasiunea copiilor pentru sport, sarbatorind impreuna cu ei ziua de 1 iunie. Prin aceasta initiativa ne propunem sa consolidam angajamentul fata de fair-play si spiritul de echipa.”

In plus, in cursul acestei vizite, copiii au participat la o sesiune de autografe sustinuta de Corina si au fredonat impreuna melodiile celebre lansate de catre artista. Mingile de fotbal oferite copiilor au reprezentat punctul de atractie pentru cei mici, care au dorit sa demonstreze abilitatile sportive de care dispun.

„Sunt incantata ca am putut fi alaturi de echipa Hyundai in aceasta actiune, oferindu-le copiilor din cadrul Organizatiei Umanitare Concordia cateva momente deosebite. M-am simtit extraordinar alaturi de ei, iar entuziasmul si efervescenta lor m-au incarcat cu energie pozitiva. Am fost surprinsa sa descopar copii talentati, cu potential in domeniul sportului. Sper ca aceasta actiune sa fie un prim inceput si sa o reiteram curand”, a declarat Corina Bud.

„Ferma pentru copii” localizata in Aricestii-Rahtivani, judetul Prahova, este doar unul dintre cele noua proiecte ale Organizatiei Umanitare Concordia. Aceasta este o organizatie umanitara, non-profit, care are ca obiectiv recuperarea si reintegrarea copiilor si tinerilor care provin din familii defavorizate social. Centrele Concordia ocrotesc peste 400 de copii si tineri in casele si locuintele sale din Bucuresti, Ploiesti si Aricestii-Rahtivani, judetul Prahova.

Informatii si fotografii suplimentare despre aceasta actiune, pot fi consultate pe pagina oficiala de Facebook: www.facebook.com/HyundaiAutoRomania.