Echipa Hyundai Shell World Rally a desemnat pilotii care vor lua startul la Raliul Poloniei

Echipa Hyundai Shell World Rally a desemnat pilotii care vor lua startul la Raliul Poloniei

Trei unitati Hyundai i20 WRC vor lua startul la Raliul Poloniei - a saptea etapa din Campionatul Mondial de Raliuri FIA (WRC) – care va avea loc in perioada 26 - 29 iunie, cu probe speciale atat in Polonia, cat si in Lituania.

Echipajul format din Thierry Neuville si Nicolas Gilsoul va fi din nou liderul echipei Hyundai Motorsport, concurand cu unitatea #7, in timp ce finlandezii Juho Hänninen si Tomi Tuominen se vor alatura echipei pentru a doua oara consecutiv, alaturi de unitatea #8. Pentru Raliul Poloniei, cu probe de viteza si macadam – conditii de drum familiare pilotilor finlandezi – alegerea lui Hänninen in calitate de partener al lui Neuville este optiunea ideala pentru echipa din Alzenau.

De asemenea, Hayden Paddon si John Kennard, care vor concura la volanul unitatii Hyundai i20 WRC cu numarul #20, vor inregistra puncte pentru echipa Hyundai Motorsport N. Urmatoarea etapa WRC, Raliul Poloniei, reprezinta o noua provocare atat pentru echipa Hyundai Shell World Rally, cat si pentru piloti, fiind prima lor participare pe aceste probe.   

Echipa Hyundai Shell World Rally va participa la „Festivalul Vitezei Goodwood” din Marea Britanie.

Hyundai Motorsport va participa anul curent la „Festivalul Vitezei Goodwood” cu o unitate Hyundai i20 WRC, condusa de catre spaniolul Dani Sordo. Evenimentul va reprezenta prima aparitie publica pentru Hyundai i20 WRC in Marea Britanie.

Sordo va aborda atat legendara coasta Goodwood (1,86 km), cat si cunoscuta proba Forest Rally, in perioada 27 - 29 iunie, interval care coincide cu Raliul Poloniei. 

Hyundai i20 WRC ofera o experienta inedita unui reporter motorsport

Echipa Hyundai Shell World Rally este incantata sa transmita publicului emotia si entuziasmul cu privire la unitatile Hyundai i20 WRC. Recent, reporterul unui website dedicat motorsportului, Rosanna Tennant, a avut oportunitatea unei experiente memorabilie intr-un Hyundai i20 WRC, alaturi de Thierry Neuville, la raliul Portugaliei.

Peste 25.000 de utilizatori au urmarit videoclipul Rosannei care a experimentat postura de copilot intr-un Hyundai i20 WRC. Materialul video este disponibil pe pagina de Facebook Hyundai Auto Romania si poate fi accesat urmand link-ul alaturat.

https://www.facebook.com/HyundaiAutoRomania/posts/851362758210416