Hyundai alaturi de Turneul Trofeului Cupei Mondiale FIFA 2014 in Romania

Hyundai alaturi de Turneul Trofeului Cupei Mondiale FIFA 2014 in Romania

Hyundai Auto Romania a fost alaturi de Turneul Trofeului Cupei Mondiale de Fotbal FIFA 2014, asigurand transportul in timpul vizitei in Romania, in perioada 3 - 5 martie 2014.

Hyundai Auto Romania continua traditia internationala si sustine fotbalul si la nivel local. Pentru aceasta actiune, compania a livrat o flota alcatuita din sapte unitati, printre care se numara SUV-urile Hyundai Santa Fe si ix35, dar si modelul de clasa compacta i30.

Autovehiculele marca Hyundai au asigurat transportul celebrei cupe si deplasarea oficialilor pe toata durata vizitei in Romania. De asemenea, in cadrul evenimentului „Turneul Trofeului Cupei Mondiale FIFA 2014”, prezentat de Coca-Cola, o parte dintre clientii Hyundai au avut oportunitatea de a admira cupa in exclusivitate.

La nivel mondial, Hyundai Motor Company sustine Cupa Mondiala de Fotbal FIFA 2014, fiind partenerul auto oficial care pune la dispozitie o flota formata din 302 autovehicule pentru acest eveniment. Acest parteneriat international de succes are o traditie de peste 10 ani. Hyundai a fost sponsorul auto oficial al Cupei Mondiale in anii 2002, 2006, 2010, dar si al altor competitii FIFA precum Cupa Confederatiilor. Incepand cu anul 2010, compania a extins parteneriatul strategic cu FIFA pentru a acoperi evenimentele care se vor desfasura in 2018 si 2022.