Hyundai anunta lansarea in Europa a noului model H350

Hyundai anunta lansarea in Europa a noului model H350
  • Hyundai dezvaluie noua utilitara H350, chiar inainte de prezentarea sa in premiera mondiala in cadrul salonului dedicat vehiculelor comerciale IAA 2014 de la Hanovra, Germania.
  • O platforma flexibila si trei optiuni de caroserie: furgon, mini-bus pentru transport persoane si camioneta cu platforma coborata.
  • Modelul H350 consolideaza oferta de vehicule comerciale Hyundai in Europa.

Hyundai Motor Co., cel mai mare constructor auto din Coreea de Sud, a dezvaluit primele imagini cu noul vehicul comercial usor conceput si dezvoltat special pentru piata europeana – H350.

Modelul dispune de o platforma flexibila, care poate sustine trei tipuri de caroserii - furgon, mini-bus pentru transport persoane si camioneta cu platforma coborata - si este menit sa consolideze prezenta marcii pe segmentul vehiculelor comerciale usoare si sa atraga noi categorii de clienti in Europa.

Designul noului H350 este practic, eficient, dar in acelasi timp atractiv si usor de remarcat. Amintind de gama de autoturisme ale marcii, H350 dispune de o grila hexagonala integrata in bara frontala si flancata de farurile stilizate, care sunt completate de luminile de zi, cu tehnologie LED. Bandourile laterale se prelungesc pe flancuri spre partea posterioara, segmentand zonele de marfa ale vehiculului si incorporand usa laterala culisanta practica.

Noul H350 ofera o capacitate de stocare superioara, pana la 1,4 tone sarcina utila si 2,5 tone capacitate de remorcare.

Noul vehicul comercial va fi produs in Europa de unul dintre partenerii pe termen lung ai Hyundai Motor Company, specializat in productia de utilitare, Karsan Otomotiv Sanayil ve Ticaret A.S, cu sediul in Turcia.

Prezentarea in premiera mondiala a noului H350 se va desfasura in cadrul conferintei de presa Hyundai Motor de la Salonul IAA 2014, destinat vehiculelor utilitare.

De asemenea, Hyundai Motor va expune modelul H350 si in cadrul Salonului Auto de la Paris 2014.