Hyundai Auto Romania aduce noul i30 Fastback pe piata locala

Hyundai Auto Romania aduce noul i30 Fastback pe piata locala

Reteaua de distribuitori Hyundai Auto Romania pune la dispozitia clientilor cel mai recent model al gamei – noul i30 Fastback. Odata cu aceasta lansare, Hyundai devine primul producator auto de volum care patrunde in segmentul compact cu un coupe in cinci usi.

i30 Fastback dezvaluie cateva diferente fata de celelalte versiuni de caroserie din gama. Silueta integreaza proportiile dinamice specifice modelelor coupe sportive - linia eleganta a plafonului (coborat cu 25 mm in comparatie cu modelul i30 in cinci usi), capota alungita si caroseria robusta - care contribuie la imbunatatirea performantelor aerodinamice. In plus, sasiul a fost coborat cu 5 mm fata de varianta in cinci usi, iar rigiditatea suspensiei a crescut cu 15%.

Dupa lansarea i30 in cinci usi la inceputul anului 2017, pe piata din Romania isi face debutul i30 Fastback, un autovehicul cu personalitate puternica, dar care asigura in acelasi timp echilibrul optim intre dinamism si functionalitate”, a declarat Teodor Brusalis, director executiv al Hyundai Auto Romania.

Noul model este disponibil in doua variante de motorizare turbo pe benzina – 1,4 litri T-GDi, in patru cilindri, care dezvolta 140 CP sau 1,0 T-GDi, in trei cilindri, disponibil cu 120 CP. Posesorii pot opta pentru transmisia manuala cu sase rapoarte sau cea automata in sapte trepte cu dublu ambreiaj. i30 Fastback intruneste cele mai recente tehnologii de siguranta. Printre acestea se numara sistemul autonom de franare de urgenta (AEB), sistemul de avertizare a conducatorului auto (DAA), sistemul de asistenta pentru faza lunga (HBA), sistemul de asistenta la mentinerea benzii de rulare (LKAS), pilotul automat inteligent (ASCC), sistemul de monitorizare a unghiului mort (BSD), sistemul de avertizare la deplasarea in marsarier (RCTA), precum si functia de informare asupra vitezei limita (SLIF).

Modelele i30 au fost proiectate, testate si fabricate in Europa, reprezentand produse dezvoltate de Hyundai in ultimii 25 de ani pe piata din regiune. Fiecare autovehicul comercializat va beneficia de cinci ani garantie fara limita de kilometri, cinci ani asistenta rutiera si cinci ani de verificari periodice.

Preturile pentru modelul i30 Fastback pornesc de la 17.785 euro, TVA inclus, in varianta de motorizare 1.0 litru benzina, 120 CP, transmisie manuala si nivel de echipare Highway. Fata de pretul de lista, reteaua Hyundai Auto Romania promoveaza o oferta dedicata lansarii, disponibila strict in showroom-urile partenere in cursul lunii decembrie. Reducerea aferenta atinge valoarea de 1.500 euro, TVA inclus. Cei interesati sunt invitati sa consulte cel mai apropiat distribuitor autorizat Hyundai pentru informatii suplimentare.