Hyundai Auto Romania aduce noul model ix20 pe piata locala

Hyundai Auto Romania aduce noul model ix20 pe piata locala

HYUNDAI AUTO ROMANIA ADUCE NOUL MODEL IX20 PE PIATA LOCALA


Reteaua de distributie Hyundai Auto Romania pune la dispozitia clientilor sai cel mai recent model al gamei europene – noul ix20. MPV-ul de clasa B ofera calitate, stil si confort de exceptie si vine in intampinarea asteptarilor publicului cu pachetul revolutionar „5 Year Triple Care”, ce include 5 ani de garantie transmisibila si fara limita de kilometri, 5 ani de asistenta rutiera si 5 ani de verificari tehnice gratuite.

Proiectat si dezvoltat la centrul de cercetare - dezvoltare Hyundai din Rüsselsheim, Germania, ix20 este al doilea model european care adopta noua linie de design Hyundai „sculptura fluida”. Acest concept reuneste trei calitati esentiale ale unui design reusit: rafinament, dinamism si incredere.

Productia ix20 se desfasoara la cea mai noua fabrica europeana Hyundai din Nosovice, Republica Ceha.

Noul model este disponibil in patru variante de motorizare Euro V: doua pe benzina si doua diesel, cu puteri cuprinse intre 78 si 125 CP. Clientii pot opta pentru transmisie manuala sau automata. ix20 intruneste cele mai recente tehnologii de siguranta activa si pasiva, in vederea asigurarii unei protectii maxime pentru ocupantii sai. Printre sistemele active se numara programul electronic de stabilitate - ESP, sistemul anti-blocare la franare - ABS si asistenta la pornirea in rampa - HAC. Hyundai estimeaza ca ix20 va deveni primul MPV de clasa B care va obtine punctajul maxim de cinci stele la testele de impact Euro NCAP.

Reflectand piata in continua schimbare si diversele prioritati ale consumatorilor europeni, modelul ix20 ofera o gama extinsa de dotari: climatizare automata, volan si schimbator de viteze imbracate in piele, geamuri electrice inteligente, plafon panoramic, oglinzi exterioare electrice si incalzite, scaune fata incalzite, sistem de degivrare a stergatoarelor fata, airbag sofer, airbag pasager, airbag-uri laterale si tip cortina, ESP, ABS, HAC si multe alte optiuni menite sa contureze un pachet unic pe piata.

Preturile de lista pentru modelul ix20 pornesc de la 13.490 EURO plus TVA in varianta de motorizare 1.4 litri benzina, 90 CP, transmisie manuala si nivel de echipare Comfort cu vopsea metalizata inclusa. Fata de pretul de lista, reteaua de distributie Hyundai Auto Romania promoveaza o oferta dedicata lansarii noului model, disponibila strict in showroom-urile partenere in cursul lunii decembrie. Discountul aferent noului model atinge valoarea de 1.500 EURO plus TVA. Publicul este invitat sa consulte cel mai apropiat distribuitor autorizat Hyundai pentru informatii suplimentare.

„ix20 este un MPV de clasa mica, modern, cu personalitate proprie, asigurand echilibrul optim intre dinamism si functionalitate. Oferim astfel un autovehicul care nu numai ca se potriveste unui stil de viata dinamic, insa stimuleaza si spiritul de aventura al clientilor nostri”, a declarat Teodor Brusalis, director de vanzari al Hyundai Auto Romania.