Hyundai Auto Romania anunta participarea in programul „Prima Masina”

Hyundai Auto Romania anunta participarea in programul „Prima Masina”
  • Modele Hyundai incadrate in program din gama: i10, i20 si i30
  • Lansare i10 GPL – premiera pentru marca Hyundai in Romania

Hyundai Auto Romania, importatorul marcii in Romania si parte a Grupului Tiriac, sustine programul „Prima Masina” in reteaua sa de distribuitori autorizati din toata tara. Clientii vor avea ocazia de a se bucura de ofertele speciale dedicate, modelele incadrate in program fiind din gama: i10, i20 si i30.

Pachetul Prima Masina Hyundai include:

  • preturi atractive cu extra avantaj client de pana la 750 Euro, TVA inclus
  • set de anvelope de iarna cadou

Odata cu demararea acestei campanii, Hyundai Auto Romania propune publicului o noua versiune pentru modelul de clasa A, i10 - GPL (adaptare motor si instalatie originala GPL montaj producator), o premiera pentru marca Hyundai pe piata din Romania.

Prin campania in curs de derulare cu ocazia lansarii, preturile pentru noul model i10 dotat cu sistem GPL pornesc de la 8.053 euro plus TVA (9.986 euro, TVA inclus), pentru varianta de motorizare 1.0 litri benzina/ GPL, 67 CP, echipare Duo GPL. In dotarea standard se regasesc: geamuri electrice fata, ABS+ESP, inchidere centralizata, aer conditionat, computer de bord, sase airbag-uri, radio CD compatibil MP3 si port USB.

Hyundai Auto Romania introduce un model ultra-eficient in gama.Varianta GPL a modelului de clasa mica i10 reprezinta o alternativa viabila pentru clientii care sunt in cautarea unor costuri mici de exploatare, dar care nu doresc neaparat sa intervina asupra autovehiculului prin montaj GPL local. Avantajele modelului produs cu sistem de alimentare dual benzina/ GPL sunt numeroase. Garantia de cinci ani fara limita de kilometri oferita de producator acopera motorul si instalatia GPL. In plus, armonia sistemului dual de alimentare se continua si in habitaclu. Instrumentele de bord includ indicator nivel GPL si sistem alimentare activ benzina/ GPL”, a declarat Teodor Brusalis – director Executiv Hyundai Auto Romania.

Programul guvernamental „Prima Masina” se adreseaza tinerilor cu varste cuprinse cu precadere intre 18 si 35 de ani, dar si celorlalte categorii de varsta, si vizeaza emiterea de garantii de stat pentru creditele contractate de beneficiari in vederea achizitiei de autoturisme noi.

Garantia statului va acoperi maximum 50% din valoarea creditului acordat in cadrul programului, diferenta fiind reprezentanta de autoturismul achizitionat.

Detalii despre ofertele „Prima Masina Hyundai” sunt disponibile in reteaua Hyundai Auto Romania sau accesand website-ul www.hyundai-motor.ro si pagina de Facebook https://www.facebook.com/HyundaiAutoRomania