Hyundai Auto Romania sustine competitia B2RUN, in calitate de partener oficial

Hyundai Auto Romania sustine competitia B2RUN, in calitate de partener oficial

Hyundai Auto Romania sustine competitia B2RUN, cursa de alergare dedicata companiilor. Evenimentul, aflat la prima editie la nivel local, se va desfasura sambata, 4 iunie 2016, la Arena Nationala din Bucuresti.

Actiunea va beneficia de sprijinul importatorului auto, care va pune la dispozitia organizatorilor o flota de autovehicule ale gamei. Modelele i20 Active, i40 si Tucson vor fi utilizate pentru a oferi suport permanent in perioada de desfasurare B2RUN, sustinand necesitatile de transport.

Urmarind ideea de la baza evenimentului, importatorul din Romania incurajeaza angajatii companiilor sa adopte un stil de viata activ. In plus, in spiritul parteneriatului Hyundai – UEFA EUROTM, incheiat la nivel mondial, participantii la cursa sunt invitati in zona special amenajata in cadrul locatiei, unde vor fi intampinati cu o activare speciala, interactiva, avand oportunitatea de a-si demonstra abilitatile sportive si pasiunea pentru fotbal.

Pentru al 16-lea an, Hyundai continua sa fie partenerul celei mai prestigioase competitii de fotbal, oferind experiente memorabile construite in jurul ritualului de vizionare a meciurilor, in spiritul inovator si progresist al brandului. Producatorul auto pune la dispozitie modelele gamei pentru transportul in siguranta al jucatorilor, oficialilor si invitatilor, catre locurile de desfasurare ale Campionatului European de Fotbal UEFA.

Pentru mai multe informatii referitoare la prezenta Hyundai Auto Romania in cadrul evenimentului B2RUN, poate fi accesata pagina de Facebook a importatorului: http://www.facebook.com/HyundaiAutoRomania.

Lansat in anul 2014, conceptul B2RUN va fi implementat pentru prima data si in Romania, evenimentul avand la baza stimularea spiritului de echipa. In plus, la finalul actiunii participantii vor fi premiati in cadrul urmatoarelor categorii: „The Fittest“, „The Fastest” si „The Most Creative”. Cursa va avea loc in doua orase din tara – Bucuresti, urmat de Cluj-Napoca, pe o distanta de sase kilometri.