Hyundai Auto Romania sustine dinamismul, in cadrul evenimentului The Color Run 2017

Hyundai Auto Romania sustine dinamismul, in cadrul evenimentului The Color Run 2017

Pentru al treilea an consecutiv, Hyundai Auto Romania este partenerul oficial al The Color Run, care va avea loc sambata, 22 aprilie 2017, incepand cu ora 14:00, la Biblioteca Nationala din Bucuresti. Flota Hyundai pusa la dispozitia organizatorilor este compusa din modelele i20, i30, Elantra si Tucson.

Specificatiile noilor modele Hyundai asigura cu succes necesitatile de transport in perioada premergatoare si pe parcursul derularii actiunii. Importatorul sustine actiunea la nivel local, ca parte a viziunii si angajamentului Hyundai pe plan mondial de a promova dinamismul si entuziasmul marcii.

Suplimentar fata de unitatile livrate, Hyundai va fi prezent anul acesta in cadrul evenimentului cu noua generatie Hyundai i30. Cu aceasta ocazie, participantii sunt asteptati in zona special amenajata pentru a demara cursa alaturi de noul model, avand totodata sansa de a castiga premii.

Noul i30, lansat la inceputul acestui an, este disponibil pe piata locala in trei versiuni de motorizare pe benzina, echipate standard cu sistem Stop & Go (ISG): 1,4 litri MPi cu patru cilindri si 100 CP; 1,4 litri T-GDi, in patru cilindri, care dezvolta 140 CP sau 1,0 T-GDi, in trei cilindri, disponibil cu 120 CP. In plus, clientii pot opta pentru un propulsor turbo diesel de 1,6 litri, in patru cilindri, care livreaza 136 CP.

Mai multe detalii cu privire la prezenta Hyundai in cadrul The Color Run pot fi consultate accesand pagina de Facebook a importatorului: http://www.facebook.com/HyundaiAutoRomania

The Color Run, cunoscut si sub denumirea de „Happiest 5k on the Planet”, sarbatoreste anul acesta cea de-a patra aniversare in Romania. The Color Run Dream Tour 2017 va cuprinde de data aceasta cinci curse – oraselor Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara si Mamaia alaturandu-se si Iasi. Evenimentul demareaza prin intermediul actiunii desfasurate la Bucuresti, pe o distanta de cinci kilometri, participantii urmand sa fie colorati in diverse nuante la finalul fiecarui kilometru parcurs.