Hyundai Auto Romania sustine Orange Summer Party 2012

Hyundai Auto Romania sustine Orange Summer Party 2012

HYUNDAI AUTO ROMANIA SUSTINE ORANGE SUMMER PARTY 2012

 

Hyundai Auto Romania sustine evenimentul Orange Summer Party, in calitate de partener auto al actiunii. Cele mai importante modele ale gamei Hyundai alcatuiesc flota pusa la dispozitia organizatorilor, in scopul de a asigura transportul oficialilor si invitatilor Orange Summer Party 2012. Evenimentul are ca punct principal de atractie concertul sustinut de catre artista Jessie J si se desfasoara sambata, 28 iulie, incepand cu ora 19:30, pe plaja H2O din statiunea Mamaia.


Hyundai Auto Romania pune la dispozitia Orange o flota compusa din modelele i30, Elantra, i40 si ix35. Specificatiile noilor modele Hyundai de clasa compacta, medie si SUV acomodeaza cu succes necesitatile de transport premergator si in cursul evenimentului.


Apreciem initiativa organizatorului Orange si a partenerului Samsung, care faciliteaza accesul publicului larg la primul concert Jessie J in Romania. Reprezinta o actiune locala laudabila, în care Hyundai Auto Romania se implica pentru al doilea an consecutiv”, a declarat Teodor Brusalis, director executiv al importatorului Hyundai in Romania.


Miercuri, 25 iulie 2012, Hyundai Auto Romania a desemnat prin tragere la sorti castigatorul concursului online „Mergi la Orange Summer Party 2012 cu Hyundai!”. Mihaela Bellu, din Ploiesti, a castigat o experienta VIP cu ocazia concertului Jessie J in Romania, pentru aceasta si trei prieteni. Calatoria catre locatia evenimentului este asigurata de noul model de clasa subcompacta Hyundai i20, lansat in aceasta luna in Romania. Concursul a atras participarea publicului din toata tara si a fost organizat pe platforma Facebook, prin intermediul contului oficial al Hyundai Auto Romania (www.facebook.com/HyundaiAutoRomania).


Hyundai va fi alaturi de fanii Jessie J si in data de 28 iulie, cand va surprinde fotografii instant ale participantilor, alaturi de sosiile artistei si de cele mai recente modele ale gamei sale - noul i20, noul i30 si coupe-ul Veloster.


Jessie J a debutat in industria muzicala la finalul anului trecut, cu melodia „Do It Like A Dude”. Adevaratul succes l-a inregistrat odata cu al doilea sau single, intitulat „Price Tag”, care a urcat rapid pe prima pozitie in topurile muzicale din Marea Britanie, Noua Zeelanda si Irlanda. In cadrul concertului Orange Summer Party 2012, Jessie J va interpreta cele mai indragite melodii de pe albumul sau de debut „Who You Are”.