Hyundai Auto Romania transmite in direct, online, noutatile Salonului Auto de la Frankfurt 2011

Hyundai Auto Romania transmite in direct, online, noutatile Salonului Auto de la Frankfurt 2011

HYUNDAI AUTO ROMANIA TRANSMITE IN DIRECT, ONLINE, NOUTATILE SALONULUI AUTO DE LA FRANKFURT 2011


Hyundai Auto Romania, importatorul marcii la nivel local si parte a Grupului Tiriac, faciliteaza accesul presei si al publicului larg la noutatile Hyundai ce urmeaza a fi prezentate la data de 13 septembrie, in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt 2011.

In cursul acestei zile, pagina web a importatorului Hyundai, www.hyundai-motor.ro, va gazdui o sectiune dedicata salonului, cu transmisie in direct de la Frankfurt. Incepand cu ora 13.00, toti cei interesati pot urmari online premiera mondiala a noului i30 si conferinta de presa Hyundai.

Conceput la Centrul Tehnic Hyundai Motor Europa din Rüsselsheim, Germania, viitorul i30 reprezinta o evolutie a limbajului „sculptura fluida”, afisand ADN-ul de design distinctiv al marcii.

Pachetul de servicii pentru clienti, „Five Year Triple Care”, va reprezenta un atu important al noului model. Acesta include 5 ani de garantie integrala fara limita de kilometri, 5 ani asistenta rutiera si 5 ani de verificari tehnice gratuite.

Hyundai Auto Romania ii invita pe toti cei interesati de noile produse Hyundai si nu numai, la adresa www.hyundai-motor.ro, astazi, 13 septembrie, incepand cu ora 13.00 pentru a fi conectati in timp real la evenimentul auto european al acestei toamne.