Hyundai, in calitate de partener oficial, asigura transportul trofeului UEFA EURO 2016

Hyundai, in calitate de partener oficial, asigura transportul trofeului UEFA EURO 2016
  • Trofeul UEFA EURO 2016 va fi transportat cu trenul prin Franta, in perioada 1 aprilie – 9 iunie.
  • In 11 dintre cele 25 de orase ale tarii gazda, un autovehicul Hyundai Tucson va asigura transportul cupei.
  • Noul Tucson este modelul Hyundai cu cea mai rapida crestere a vanzarilor, inca de la lansarea din septembrie 2015.

 

Pregatirile pentru Campionatul European de Fotbal, care va avea loc anul acesta in Franta, sunt in plina desfasurare. Inainte de inceperea competitiei, in perioada 1 aprilie - 9 iunie 2016, trofeul UEFA EURO 2016 va fi prezentat in 25 de orase ale tarii gazda. In 11 dintre aceste locatii, transportul cupei "Henri Delaunay" va fi asigurat de Hyundai Tucson.

„Prin participarea cu modelul Hyundai Tucson la parada de prezentare a trofeului, oferim publicului ocazia de a fi aproape de cupa, inainte de a fi inmanata echipei castigatoare a Campionatului European de Fotbal, pe 10 iulie 2016, la Stade de France”, a declarat Thomas A. Schmid, Chief Operating Officer al Hyundai Motor Europa.

Trenul care va transporta trofeul va fi format din patru vagoane, special pictate in culorile UEFA EURO 2016. In fiecare dintre aceste orase, trofeul va stationa pentru doua sau trei zile, cu aceasta ocazie fiind organizate evenimente si festivitati, urmate de parade. In 11 dintre cele 25 de destinatii, Hyundai Tucson va transporta cupa "Henri Delaunay", care va fi expusa intr-o cutie special creata, pozitionata in partea din spate a autovehiculului. O platforma electrica va permite ridicarea sau coborarea vitrinei, atunci cand autovehiculul se afla in miscare sau stationeaza. In plus, fanii vor avea ocazia de a se fotografia alaturi de trofeu si de a intra in posesia imaginilor, prin intermediul unei platforme special dezvoltate in acest scop.

Noul Tucson este modelul Hyundai cu cea mai rapida crestere a vanzarilor in Europa, inca de la lansarea din septembrie 2015. De asemenea, este considerat unul dintre cele mai sigure autovehicule din segmentul din care face parte, fiind premiat cu cinci stele de siguranta Euro NCAP. Dezvoltat si proiectat pentru piata din Europa, Tucson este fabricat la uzina Hyundai din Cehia, ca parte a angajamentului marcii in regiune. Increderea Hyundai in calitatea productiei europene este evidentiata de garantia de cinci ani fara limita de kilometri, care va insoti fiecare nou model comercializat.

Hyundai Motor este partener oficial al Campionatului European de Fotbal UEFA, asigurand autovehiculele oficiale pentru competitie inca din anul 2000, odata cu etapa desfasurata in Belgia si Olanda. Hyundai pune la dispozitie modelele gamei pentru transportul in siguranta al jucatorilor, oficialilor si invitatilor, catre locurile de desfasurare ale campionatului.