Hyundai castiga doua premii „iF Design 2019”

Hyundai castiga doua premii „iF Design 2019”
  • Hyundai obtine „iF Design Award” pentru al cincilea an consecutiv.

Hyundai a obtinut o noua recunoastere internationala a viziunii de design. Modelul Palisade si conceptul Le Fil Rouge castiga „iF Design Award”, in cadrul categoriei „Automobile/ Vehicles”.

Premiul recunoaste designul distinctiv al noului SUV Hyundai Palisade. Dezvaluit in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles 2018, modelul dispune de tehnologii avansate pentru siguranta si confort. La interior, habitaclul este intuitiv, orientat catre conducatorul auto, dar in acelasi timp spatios si elegant.

Cel de-al doilea castigator, modelul concept Le Fil Rouge, a debutat la Salonul Auto de la Geneva 2018. Vehiculul prezinta abordarea marcii in materie de design, pentru dezvoltarea viitoarelor modele ale gamei. Tema „Sensuous Sportiness” are la baza noua filosofie Hyundai, care armonizeaza elemente cheie de design, proportii, arhitectura, stil si tehnologie.

De peste 64 de ani, „iF Design” este recunoscut in toata lumea drept un simbol al excelentei in domeniu. Organizat de „iF International Forum Design GmbH”, evenimentul recompenseaza cele mai spectaculoase idei de design din diferite domenii. In cadrul editiei de anul acesta au participat companii din 50 de tari, cu 6.400 de produse inscrise, care au fost jurizate de catre o echipa formata din 67 de experti internationali.