Hyundai castiga wallpaper design award pentru modelul concept 『45』

Hyundai castiga wallpaper design award pentru modelul concept 『45』

HYUNDAI CASTIGA WALLPAPER DESIGN AWARD PENTRU MODELUL CONCEPT 『45』Modelul concept electric 『45』, prezentat in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din 2019, a primit premiul international Wallpaper Design la categoria „Best Concept Car”. Designul remarcabil, tehnologiile autonome si sistemul electric de propulsie au contribuit la obtinerea acestei recunoasteri.

„Desi traim intr-o era moderna, a mobilitatii digitalizate, Hyundai 45 aduce designului o abordare nostalgica, intr-o maniera contemporana”, a declarat SangYup Lee, Senior Vice President and Head of Hyundai Design Center.„Ne bucuram ca 45 a fost recunoscut de catre una dintre cele mai importante publicatii internationale de design si lifestyle.”

„Modelul concept 45 combina designul special cu suprafetele rafinate si liniile elegante”,a mentionat Sarah Douglas, Editor-in-Chief of Wallpaper.

Despre conceptul Hyundai 45

Exteriorul are ca sursa de inspiratie primul model concept al marcii Hyundai, Pony coupe, prezentat in anul 1974. Hyundai 『45』 dispune de o constructie de tip monococa, similara cu arhitectura avioanelor din anii 1920. Denumirea este data de unghiul de 45 de grade al caroseriei, care formeaza o silueta in forma unui diamant, prefigurand directia de design a viitoarelor vehicule electrice ale marcii.『45』 are la baza conceptul Hyundai „Style Set Free”, care ofera o viziune despre modul in care oamenii vor calatori in viitor. Astfel, Hyundai reinterpreteaza experientele la bordul unui vehicul autonom.

Despre Wallpaper Design Award 

Fondata in anul 1996, revista internationala de design si lifestyle „Wallpaper” este una dintre cele mai importante publicatii din domeniu. Wallpaper Design Award se afla la cea de-a 16-a editie. Lista completa a castigatorilor este publicata in numarul din februarie al revistei.