Hyundai a castigat doua premii „Red Dot Design” pentru modelele Nexo si Kona

Hyundai a castigat doua premii „Red Dot Design” pentru modelele Nexo si Kona

• Premiile subliniaza evolutia marcii in ceea ce priveste designul produselor;

• Pana in acest moment, Hyundai a obtinut 9 premii „Red Dot Design”, acesta fiind cel de-al cincilea an consecutiv.

Hyundai a obtinut o noua recunoastere internationala a viziunii de design. Nexo si Kona au fost desemnate castigatoare ale premiilor „Red Dot”.

Nexo reprezinta cea de-a doua generatie de vehicule electrice fuel cell comercializate de Hyundai in Europa.

Modelul dispune de un design fluid, care a fost optimizat pentru a reduce coeficientul aerodinamic. Multiple dotari care faciliteaza aerodinamica au fost discret integrate in partea frontala, pe laterale si in spate.

Kona completeaza cu succes gama Hyundai. Cu un design avangardist, echipari de top si motoare performante, noul SUV de clasa B a fost conceput pentru a veni in intampinarea clientilor cu un stil de viata dinamic.

Aceste distinctii, obtinute pentru al cincilea an consecutiv, subliniaza evolutia marcii in ceea ce priveste designul produselor. In 2017, Hyundai a primit premiu pentru Azera si o mentiune pentru i30, in 2016 pentru Ioniq, iar in 2015 si 2014 pentru i20 si Sonata, respectiv i10 si Genesis.

„Red Dot” este recunoscuta la nivel global ca fiind una dintre cele mai importante distinctii in domeniul designului, in cadrul editiei de anul acesta fiind inscrise produse din 59 de tari.