Hyundai creeaza noi oportunitati pentru sustinerea educatiei tinerilor din Europa

Hyundai creeaza noi oportunitati pentru sustinerea educatiei tinerilor din Europa

Hyundai Motor Europe a donat mai multe autovehicule ale gamei unor scoli vocationale si unui centru de interventie in cazul incendiilor, pentru a contribui la dezvoltarea competentelor tehnice ale elevilor, precum si pentru sustinerea profesionala a personalului.

In ultimii ani, Hyundai Motor Europe a oferit peste 50 de unitati ale gamei pentru a fi utilizate in scopuri educationale. In 2017, printre institutiile selectate s-au aflat: Serviciul de Intervenitie in Cazul Incendiilor din Rennerod, Germania; Scoala Heinrich Kleyer si Scoala Tehnica pentru Comertul cu Autovehicule din Hessa, Germania.

„Implicarea in programe de sustinere a noii generatii continua angajamentul global al marcii de a oferi clientilor experiente peste asteptari”,a declarat David Martinez, Sef Departament HR si Afaceri Generale al Hyundai Motor Europe.

„Este important ca echipa noastra sa se antreneze utilizand echipamente moderne. Suportul oferit de Hyundai ne va ajuta sa ne pregatim si sa ne instruim”,a mentionat Dirk Ley, membru al Serviciului de Investigare a Incendiilor din Rennerod.

„Multumita acestui parteneriat reusim sa instruim elevii nostri cu ajutorul unor tehnologii avansate, esentiale pentru calificarea lor”,a adaugat Friedel Nolde, Director al Scolii Heinrich Kleyer din Frankfurt, Germania.

La nivel mondial, Hyundai sprijina activ organizatiile locale din comunitatile in care opereaza, contribuind la dezvoltarea sociala si economica a acestora.