Hyundai demareaza competitia „Be there with Hyundai”, in calitate de partener oficial al FIFA World Cup RussiaTM 2018

Hyundai demareaza competitia „Be there with Hyundai”, in calitate de partener oficial al FIFA World Cup RussiaTM 2018
  • Hyundai este partener oficial al FIFA World Cup RussiaTM 2018
  • Iubitorii fotbalului vor avea ocazia de a crea sloganuri pentru sustinerea echipelor favorite
  • Cele mai bune mesaje vor decora autocarele oficiale

Hyundai, in calitate de partener oficial al FIFA World Cup RussiaTM 2018, demareaza competitia „Be there with Hyundai” (Fii acolo alaturi de Hyundai).

Cu aceasta ocazie, iubitorii fotbalului sunt invitati sa creeze sloganuri pentru fiecare dintre cele 32 de echipe nationale participante la FIFA World Cup RussiaTM. Competitia se desfasoara in perioada 4 decembrie 2017 – 28 februarie 2018. Dupa incheierea primei etape, in luna aprilie a anului viitor, cele mai bune trei lozinci pentru fiecare tara vor fi supuse votului on-line.

Textele selectate vor decora autobuzele oficiale, fiecare castigator avand sansa de a se bucura de o experienta exclusivista si de a insoti convoiul in drumul spre Rusia, la bordul unui autovehicul Hyundai.

„Ne bucuram ca suntem alaturi de fanii acestui sport si ca le putem oferi posibilitatea de a se implica activ in derularea evenimentului prin intermediul campaniei „Be There With Hyundai”,a declarat Scott Noh, Head of Overseas Marketing al Hyundai Motor. „Obiectivul Hyundai, in calitate de partener oficial al FIFA World Cup RussiaTMeste de a oferi experiente unice si memorabile”.

Detaliile suplimentare despre concurs pot fi descoperite prin intermediul platformei oficiale www.fifa.com/betherewithhyundai.