Hyundai demareaza lucrarile la cea de-a cincea uzina din China

Hyundai demareaza lucrarile la cea de-a cincea uzina din China
  • Uzina va beneficia de o capacitate de productie anuala de 300.000 unitati
  • In noua locatie de la Chongqing, China, se vor realiza modelele din segmentul C si SUV, incepand din anul 2017

Hyundai Motor demareaza constructia celei de-a cincea uzine din China, in regiunea Liangjiang din Chongqing. Fabrica va beneficia de o capacitate de productie anuala de 300.000 unitati.

Evenimentul de inaugurare a santierului a reunit peste 600 de invitati importanti. Cu aceasta ocazie, vice-presedintele Hyundai Motor, Euisun Chung, a declarat: „Ma bucur ca se pun bazele celei de-a cincea uzine Hyundai Motor la Chongqing, in vestul mijlociu al Chinei, regiune cu o crestere economica substantiala. Prin acest centru de productie, dorim sa intarim prezenta Hyundai pe piata din vestul Chinei si sa acceleram spre atingerea obiectivului nostru de a deveni lider in domeniul auto, in toate regiunile Chinei.”

Noua uzina reprezinta un proiect de investitie mixta, de 1 miliard de dolari, a Hyundai Motor si a Beijing Automotive Group. Va fi o facilitate cu suprafata de 293.000 mp si cu o capacitate de productie anuala de 300.000 autovehicule. In locatia de la Chongqing vor fi realizate modelele din segmentul C si SUV. Productia va demara in 2017.