Hyundai deruleaza campania „Be there with Hyundai”, in calitate de partener oficial al UEFA EURO 2016

Hyundai deruleaza campania „Be there with Hyundai”, in calitate de partener oficial al UEFA EURO 2016

Hyundai, in calitate de partener oficial al UEFA EURO 2016TM, deruleaza campania „Be there with Hyundai” (Fii acolo impreuna cu Hyundai), prin intermediul careia iubitorii fotbalului pot crea un slogan pentru sustinerea echipei nationale, avand sansa de a castiga bilete la meci si materiale promotionale.

Fiecare mesaj castigator va fi inscriptionat pe autobuzul oficial al echipei pentru care a fost realizat atat in limba oficiala a tarii respective, cat si in engleza. Textele vor decora autocarele pe intreaga perioada a Campionatului European de Fotbal, care se va desfasura in Franta, intre 10 iunie si 10 iulie 2016.

Thomas A. Schmid, Chief Operating Officer al Hyundai Motor Europa, a declarat: „Pregatirile pentru Campionatul European de Fotbal sunt in plina desfasurare inca de la inceputul anului 2016, iar Hyundai, in calitate de partener oficial, ofera posibilitatea iubitorilor acestui sport de a se implica activ in derularea evenimentului”.

Cu aceasta ocazie, iubitorii fotbalului din Romania pot sustine echipa nationala prin crearea unui slogan, care trebuie inscris pe: http://www.uefa.com/uefaeuro/be-there-with-hyundai/index.html, pana la data de 1 martie 2016.

Creatorii celor mai bune mesaje, pentru fiecare dintre cele 24 de tari calificate, vor castiga bilete pentru meciurile UEFA EURO 2016TM. In plus, persoanele care vor vota au sansa de a castiga, prin tragere la sorti, materiale promotionale Hyundai. Perioada de votare se va desfasura incepand cu 18 martie si pana la data de 2 mai 2016, pe UEFA.com.

Hyundai este partener oficial al Campionatului European de Fotbal UEFA inca din anul 2000, odata cu etapa desfasurata in Belgia si Olanda, producatorul asigurand autovehicule pentru transportul jucatorilor, oficialilor si invitatilor.