Hyundai deschide primul hotel din lume alimentat exclusiv de catre un autovehicul

Hyundai deschide primul hotel din lume  alimentat exclusiv de catre un autovehicul

Primul hotel din lume alimentat exclusiv de catre un autovehicul este situat in Essex, la doar o ora de centrul Londrei. Hotel Hyundai este compus dintr-o cabina cu un nivel de confort asemanator unui boutique hotel de lux, un restaurant in care sunt utilizate ingrediente de provenienta locala si o sala de cinema.

Lansarea acestei initiative unice a fost precedata de un sondaj realizat de Hyundai, in urma caruia a rezultat ca 46% dintre respondenti sustin ca la alegerea cazarii de vacanta sustenabilitatea și protectia mediului sunt criterii mai importante pentru ei acum decat erau in urma cu cinci ani. Totodata, 25% aleg cazarea locala in detrimentul calatoriei in strainatate, pentru a reduce amprenta de carbon. 40% declara ca sunt in cautarea unor optiuni de calatorie mai accesibile in acest an si peste jumatate (55%) admit ca aceasta decizie este influentata de situatia economica actuala. Printre alte motive pentru a alege vacantele in tara in detrimentul calatoriei in strainatate se afla si: atenuarea stresului cauzat de intreruperile calatoriei (51%), faptul ca verile din Regatul Unit devin mai calde (26%) si realizarea unor economii (25%).

Cercetarile au fost efectuate de One Poll in septembrie 2022.

„Suntem in cautarea de sejururi unice, memorabile, acum mai mult decat niciodata, iar acesta este un mix de inovatie, lux si confort care te pune pe ganduri. Avand in vedere ca alimentarea hotelului se face de la autovehicul, oare care este urmatoarea locatie in care ar putea aparea Hotel Hyundai in perioada urmatoare?” a declarat Grace Dent, curatorul Hotelului Hyundai.

„Sunt incantata pentru ca cei care stau cu noi au ocazia de a gusta meniul cu ingrediente locale, din surse sustenabile, precum si cocktailurile la fel de fabuloase si, desigur, sa se bucure de un somn bun. Sper ca acesta sa fie doar inceputul pentru acest concept de masina conectata, care ofera o experienta de lux ca aceasta. Prevad ca oaspetii vor aprecia experienta completa pe care o ofera hotelul si vor reveni in 2023”, a adaugat Grace Dent.

Hotel Hyundai – curator, Grace Dent: critic culinar, autoare de emisiuni, jurnalista si scriitoare - dispune de trei zone cheie:

Suita de oaspeti

O cabina de lux la Colemans Farm, care ofera un nivel de confort asemanator unui boutique hotel de lux. De la lumini si toate facilitatile, totul este alimentat de modelul IONIQ 5 si de tehnologia Vehicle-to-Load (V2L).

Bar & restaurant

Niciun hotel nu este complet fara bar si restaurant, iar Hyundai Hotel nu face exceptie. Meniul si mixul – curator Grace Dent - ofera alimente si bauturi la fel de inovatoare si sustenabile, cu ingrediente de provenienta locala din Essex. Pe langa mesele din interior, dar si in aer liber, gatitul la foc, barul si zona restaurantului, va fi amenajat si un lounge, cu un aparat de espresso alimentat de IONIQ 5.

Cinema

Pentru a incheia seara, oaspetii sunt invitati sa se bucure de vizionarea unui film pe proiectorul alimentat de IONIQ 5, aparatul pentru popcorn alimentat de functia V2L contribuind la o adevarata experienta cinematografica.

IONIQ 5 poate alimenta hotelul si experientele oferite utilizand functia V2L care furnizeaza curent alternativ (110/ 200 V) pana la un consum maxim de 3,6 kW. Un adaptor de la autovehicul ofera o priza la care pot fi conectate aparatele electrocasnice standard.

Hotelul Hyundai va fi deschis pentru o perioada de 14 nopti, de miercuri pana duminica, in perioada 19 octombrie - 5 noiembrie.

Doritorii pot castiga un sejur la hotel si se pot bucura de o experienta completa: cocktailuri de bun venit, trei feluri de mancare, un film de seara si un mic dejun (toate incluse). Pentru a avea sansa de a castiga un sejur, puteti vizita site-ul oficial al competitiei, care se va desfasura in perioada 06 - 19 octombrie 2022, iar castigatorii se vor putea caza in perioada in care hotelul este deschis.