Hyundai a desemnat cei mai buni tehnicieni in cadrul „Hyundai World Skill Olympics”

Hyundai a desemnat cei mai buni tehnicieni in cadrul „Hyundai World Skill Olympics”

Cea de-a 12-a editie a competitiei mondiale „Hyundai World Skill Olympics” a avut loc pe 16 octombrie 2017, in cadrul Centrului Tehnic de Pregatire din Coreea. Concursul de tip „olimpiada” a inregistrat 72 de participanti, din 53 de tari si a evaluat serviciile oferite, la nivel mondial, in reteaua Hyundai service.

Aceasta actiune se desfasoara o data la doi ani, obiectivul principal fiind testarea abilitatilor si recompensarea celor mai buni tehnicieni Hyundai la nivel mondial.

„Hyundai World Skill Olympics reprezenta o oportunitate pentru colegii nostri din intreaga lume de a lucra impreuna si de a identifica modalitati de imbunatatire a activitatilor de service”, a declarat Ducksang Jang, Directorul Departamentului International Hyundai Service.

Competitia cuprinde doua etape. Prima a constat in evaluarea componentelor precum propulsoare, dispozitive electrice, sasiu, transmisie automata, dar si a altor echipamente tehnice. In cea de-a doua faza, participantii au sustinut si o proba scrisa. In final, australianul Lawson Puho a primit premiul de cel mai bun tehnician Hyundai din lume.

„Este o mare onoare sa fiu recunoscut drept unul dintre cei mai buni tehnicieni Hyundai la nivel global. Concursul a fost dificil, in plus, colegii din celelalte regiuni sunt foarte talentati. Am acumulat experienta care ma va ajuta sa ofer in continuare cele mai bune servicii clientilor nostri”, a mentionat Lawson Puho, dupa festivitatea de premiere.