Hyundai a devenit partener auto global al echipei italiene AS Roma

Hyundai a devenit partener auto global al echipei italiene AS Roma

Hyundai a devenit partener auto global al echipei AS Roma, castigatoare a trei titluri in Serie A, acesta fiind primul parteneriat incheiat cu o echipa italiana.

Cu aceasta ocazie, incepand cu noul sezon si pana in anul 2021, logo-ul Hyundai va fi prezent pe celebrul tricou in culorile rosu si auriu. De asemenea, in cadrul meciurilor desfasurate pe teren propriu, Hyundai va beneficia si de promovare pe stadionul de joc, dar si de diverse activari in social media. In plus, fanii se pot astepta la numeroase surprize si beneficii, ca parte a strategiei brandului de a oferi experiente memorabile construite in jurul ritualului de vizionare a meciurilor de fotbal.

Pentru a marca incheierea parteneriatului, Edin Džeko, Javier Pastore, Bryan Cristante si Cengiz, titulari de baza in echipa AS Roma, au filmat un clip la baza de antrenament din Trigoria. In acest material video suporterii sunt invitati sa descopere ceea ce se intampla in culise, fiind surprinsi de jucatori, care le ofera cadouri constand in tricouri personalizate cu sezonul 2018/19. Clipul poate fi urmarit accesand https://youtu.be/pv-4OdfJouY.

Pe langa aceasta asociere, Hyundai a mai semnat contracte cu Chelsea FC, din Premier League, Club Atlético de Madrid, din La Liga si Hertha BSC, din Bundesliga.

Andreas-Christoph Hofmann, vicepresedinte marketing & produs la Hyundai Motor Europe, a declarat:Acest parteneriat reprezinta inca un pas important in strategia Hyundai de asociere cu echipe de top din Europa. AS Roma are un numar foarte mare de suporteri pasionati, care impartasesc acelasi spirit cu cel al marcii Hyundai.”

Guido Fienga, Chief Operating Officer la AS Roma, a mentionat: „Suntem incantati sa anuntam noul parteneriat cu Hyundai. Viziunea noastra comuna a apropiat cele doua branduri. Vom colabora foarte strans pentru a activa comunitatea noastra globala de suporteri.”

Hyundai este partener FIFA inca din anul 1999, a fost partener UEFA timp de 18 ani (pana in 2017) si va continua implicarea in fotbal alaturi de echipe nationale, respectiv cluburi din Europa, precum Olympique Lyonnais in Franta, si din sezonul urmator Chelsea FC, Club Atlético de Madrid si Hertha BSC.