Hyundai devine partener global al clubului de fotbal Atletico de Madrid

Hyundai devine partener global al clubului de fotbal Atletico de Madrid
  • Hyundai este noul partener global de mobilitate al echipei spaniole, de 10 ori castigatoare in La Liga.


Hyundai a devenit partenerul global al clubului de fotbal Atletico de Madrid. Este pentru prima oara cand producatorul incheie o astfel de colaborare pe piata din Spania, acesta fiind al doilea contract de acest gen, dupa cel recent anuntat cu Chelsea FC din Premier League.

In calitate de partener oficial, producatorul va pune la dispozitia clubului o flota de autovehicule ale gamei, care vor contribui la buna desfasurare a activitatilor. Incepand cu noul sezon, logo-ul Hyundai va fi prezent pe tricourile jucatorilor in toate meciurile din competitiile interne, pana in anul 2021. De asemenea, in cadrul meciurilor desfasurate pe teren propriu va beneficia si de promovare pe stadionul de joc. In plus, fanii se pot astepta la numeroase surprize si beneficii, ca parte a strategiei brandului de a oferi experiente memorabile construite in jurul ritualului de vizionare a meciurilor de fotbal.

„Suntem incantati de noua colaborare cu Atletico de Madrid, un club de succes, care are un numar foarte mare de suporteri pasionati la nivel mondial, care impartasesc acelasi spirit cu cel al marcii Hyundai. Alaturi de parteneriatele existente cu Olympique Lyonnais, in Franta, si Chelsea, in Marea Britanie, aceasta asociere reprezinta un pas important in strategia noastra de asociere cu echipe de top din Europa”, a declarat Andreas-Christoph Hofmann, Vicepresedinte Marketing & Produs la Hyundai Motor Europe.

„Noi cei de la Atletico de Madrid suntem mandri ca am semnat acest parteneriat cu Hyundai, o companie care s-a remarcat prin dorinta de a excela in domeniul auto prin calitate si inovatii tehnologice. Suntem increzatori ca va urma o perioada extraordinara pentru noi, iar prin munca si dedicare ne vom atinge obiectivele stabilite”,a mentionat Enrique Cerezo, Presedintele clubului Atletico de Madrid.

Hyundai este partener FIFA inca din anul 1999, a fost partener UEFA timp de 18 ani (pana in 2017) si va continua implicarea in fotbal alaturi de echipe nationale, respectiv cluburi din Europa, precum Olympique Lyonnais sau Chelsea FC.