Hyundai dezvaluie cel mai mic model electric al gamei

Hyundai dezvaluie cel mai mic model electric al gamei


Hyundai a dezvaluit astazi primele imagini cu cel mai mic model electric al gamei. Obiectivul producatorului este de a oferi experiente memorabile de mobilitate si celor mai mici clienti - copiilor.

Exteriorul are ca sursa de inspiratie modelul concept electric 『45』, prezentat in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din 2019. Echipa Hyundai a adaptat tema de design 『45』 - „kinetic cube” - caracterizata prin forme unghiulare si suprafete netede, pentru a crea acest autovehicul de culoare Performance Blue cu accente in nuante de portocaliu.

Mini-vehiculul electric - care dispune de un singur loc pentru conducatorul auto - prezinta doua motoare de tip DC, viteza maxima atinsa fiind de 7 km/ h.

Sustenabilitatea a reprezentat mereu o sursa de inspiratie pentru Hyundai, iar noul model a fost creat dintr-un material reciclabil - lemn. Desi autonomia nu a fost inca stabilita oficial, mini-vehiculul poate fi alimentat prin intermediul tehnologiei „Emotion Adaptive Vehicle Control”, care monitorizeaza starea emotionala a conducatorului auto si actioneaza in functie de aceasta.

Mai multe detalii despre procesul de productie pot fi descoperite accesand: https://youtu.be/Ptli4nN9nK0.