Hyundai dezvaluie exteriorul remarcabil al noului centru Motorstudio din Coreea de Sud

Hyundai dezvaluie exteriorul remarcabil al noului centru Motorstudio din Coreea de Sud
  • Hyundai Motorstudio Goyang va reprezenta cel mai mare centru din Coreea
  • Cladirea inovatoare este formata din noua etaje dedicate spatiului cultural

Hyundai a dezvaluit exteriorul celui mai nou centru Motorstudio din Goyang, Coreea de Sud. Odata cu inaugurarea programata la inceputul anului 2017, constructia devine cel mai mare complex cultural din regiune. Proiectul continua angajamentul global al marcii de a oferi clientilor experiente dincolo de asteptari.

Aflat in regiunea Gyeonggi, la doar 30 de minute distanta de Seul, dezvoltarea Hyundai Motorstudio Goyang a inceput in anul 2013. Producatorul auto a deschis primul Motorstudio in Seul, in 2014, fiind urmat de cel din Moscova in 2015. Cele doua centre organizeaza expozitii si programe culturale dedicate industriei auto.

„Motorstudio sustine viziunea pe termen lung a marcii Hyundai de a deveni un partener in viata clientilor. In plus, studioul din Goyang ne va oferi oportunitatea de a surprinde vizitatorii prin experiente spectaculoase”a declarat Vicepresedintele Hyundai Motor, Eui-sun Chung.

Cu o suprafata de 16.719 m2 si paisprezece etaje, Hyundai Motorstudio Goyang a fost proiectat de DMAA (Delugan Meissl Associated Architects), o companie de arhitectura din Austria recunoscuta la nivel mondial. Primul si cel de-al doilea etaj sunt inconjurate de pereti de sticla, facand ca cel de-al treilea sa para plutitor. Studioul va oferi experiente de vanzare, dar si culturale inedite, expunand creatii care exprima directiile de dezvoltare ale marcii.

Obiectivul Hyundai este de a extinde comunicarea la nivel global, prin crearea de noi centre Motorstudio in Goyang, Beijing si alte orase importante din lume. Mai multe informatii despre Hyundai Motorstudio pot fi descoperite accesand: http://motorstudio.hyundai.com/en/index.do.