Hyundai dezvaluie noi imagini cu Santa Fe

Hyundai dezvaluie noi imagini cu Santa Fe

• Designul expresiv si impunator reflecta noua abordare Hyundai pentru gama de SUV-uri.

• Caracteristicile inovatoare de siguranta subliniaza angajamentul Hyundai de a livra tehnologie accesibila unui numar tot mai mare de clienti.

Hyundai dezvaluie imagini suplimentare cu cea de-a patra generatie Santa Fe. Noul model are o alura atletica completata de farurile cu forma fluida si de grila de tip cascada, parte din noua identitate vizuala a gamei Hyundai.

La interior, modelul beneficiaza de un habitaclu spatios si de materiale de calitate. Dimensiunile exterioare contribuie la aspectul remarcabil. Lungimea de 4.770 mm si latimea de 1.890 mm, impreuna cu ampatamentul alungit, ofera confort sporit pasagerilor.

Santa Fe dispune de un pachet cuprinzator de caracteristici de siguranta activa. Sistemul de alerta la traficul din spate reduce riscul unei coliziuni cu autovehiculele din apropiere, atunci cand autovehiculul iese in marsarier, din locuri inguste si cu vizibilitate redusa. Asistenta pentru iesirea in siguranta previne accidentele, blocand temporar usile atunci cand vehiculele se apropie din spate.

Noua generatie Santa Fe va avea premiera mondiala luna aceasta, inaintea debutului din cadrul Salonului Auto de la Geneva.