Hyundai dezvaluie noi informatii despre IONIQ 5

Hyundai dezvaluie noi informatii despre IONIQ 5

Hyundai dezvaluie noi detalii despre IONIQ 5, primul autovehicul electric dedicat brandului IONIQ. Noul CUV va fi lansat in prima jumatate a anului 2021.

IONIQ 5 este unul dintre primele vehicule electrice din lume care va fi echipat cu un incarcator on-board de 800 V, contribuind astfel la maximizarea performantelor, a spatiului interior, dar si la optimizarea greutatii. Sistemul permite incarcarea de tip AC - 11 kWh sau de tip DC - de pana la 232 kWh (incarcare ultra-rapida).

IONIQ 5 a fost dezvoltat avand la baza platforma E-GMP (Electric Global Modular Platform), care ofera o mai mare flexibilitate in procesul de dezvoltare, pentru siguranta, eficienta, autonomie si performante sporite. In plus, interiorul va fi reinterpretat ca un „spatiu de locuit inteligent”, conceput pentru a oferi mai mult confort.

Noi informatii despre IONIQ 5 (interiorul autovehiculului, capacitatea de incarcare, caracteristicile de siguranta si de conectivitate) vor fi dezvaluite in curand prin intermediul retelelor sociale.