Hyundai dezvaluie primele detalii despre noul i20

Hyundai dezvaluie primele detalii despre noul i20

HYUNDAI DEZVALUIE PRIMELE DETALII DESPRE NOUL I20• Noul i20 este primul model din Europa care integreaza noua directie de design Hyundai - „Sensuous Sportiness”;

• Premiera mondiala va avea loc in luna martie 2020, in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Hyundai a dezvaluit primele detalii despre noul i20, primul model european care integreaza noua directie de design. „Sensuous Sportiness” este definit de armonia dintre patru elemente fundamentale: proportie, arhitectura, stil si tehnologie. Scopul acestei directii de proiectare este de a adauga valoare emotionala experientei de condus.

In comparatie cu modelul anterior, primele imagini ale noului model Hyundai evidentiaza un aspect mai dinamic si mai sportiv. Grila frontala de tip cascada, care se extinde spre partile laterale, marcheaza dimensiunile generoase ale exteriorului. Semnatura unica a sistemului de iluminare evidentiaza alura remarcabila, in timp ce liniile ascutite ale caroseriei subliniaza agilitatea autovehiculului. In plus, luneta integreaza blocurile optice spate cu forma alungita, completand aspectul general armonios.


Designul interior reliefeaza liniile orizontale ale bordului, elemente distinctive ale noului habitaclu. Pentru a accentua eleganta, instrumentarul de bord si display-ul central au fost integrate in doua ecrane de 10,25 inchi.

Noul i20 va fi dezvaluit la Salonul Auto de la Geneva, in luna martie. Mai multe detalii vor fi prezentate in curand.