Hyundai dezvaluie primele imagini cu noua generatie i30

Hyundai dezvaluie primele imagini cu noua generatie i30
  • Hyundai prezinta primele detalii referitoare la noua generatie i30
  • Modelul a fost proiectat, dezvoltat si testat in regiune, special pentru clientii europeni

Hyundai prezinta primele imagini cu noua generatie i30, inainte de premiera mondiala, debutul oficial fiind programat in cadrul Salonului Auto de la Paris, care va avea loc la finalul lunii septembrie 2016.

Proiectat, dezvoltat si testat in Europa, i30 este unul dintre cele mai importante modele ale gamei. Pentru a indeplini si sprijini in permanenta cerintele din ce in ce mai exigente ale consumatorilor, in ceea ce priveste tehnologia si flexibilitatea, noua generatie beneficiaza de sisteme de propulsie dinamice si eficiente, completate de elemente de siguranta si conectivitate avansate.

„Atunci cand a fost conceput, echipa Hyundai a avut ca obiectiv dezvoltarea unui model care sa raspunda nevoilor unei categorii cat mai extinse de clienti. Designul reflecta evolutia limbajului specific familiei Hyundai - forma sculpturala a caroseriei, suprafete rafinate si fluide, alaturi de noua grila tip cascada, element dominant al partii frontale”a declarat Peter Schreyer, Presedinte si Chief Designer Officer al Hyundai Motor Group.

In plus, pentru a oferi mai multe informatii referitoare la noua generatie i30, Peter Schreyer prezinta autovehiculul in cadrul clipului video disponibil la: https://youtu.be/WLHhrigZyxA.