Hyundai dezvaluie viziunea privind viitorul mobilitatii la IAA Mobility 2021

Hyundai dezvaluie viziunea privind viitorul mobilitatii la IAA Mobility 2021

HYUNDAI DEZVALUIE VIZIUNEA PRIVIND VIITORUL MOBILITATII LA IAA MOBILITY 2021• Conferinta de presa Hyundai va avea loc luni, 6 septembrie 2021, la ora 09:45 CEST.

Offenbach, 12 august 2021 - Hyundai va prezinta viziunea in ceea ce priveste viitorul mobilitatii in cadrul Salonului International Auto din Germania (IAA Mobility 2021). Editia de anul acesta se va desfasura in perioada 6 - 12 septembrie, la Complexul Expozitional din München.

De la producatorul auto care detine una dintre cele mai variate game de sisteme de propulsie electrificate de pe piata, Hyundai a trecut in ultimii ani printr-un proces de tranzitie pentru a deveni un furnizor de solutii inteligente de mobilitate. In acest sens, compania a facut investitii semnificative in domeniul mobilitatii viitorului (inclusiv vehicule electrice cu baterie (BEV), cu pila de combustie (FCEV) si condus autonom).

Vizitatorii standului Hyundai, dar si participantii din mediul online vor descoperi detalii despre urmatoarea etapa a viziunii marcii „Progress for Humanity”. In aceasta faza, perspectiva asupra mobilitatii cu emisii zero va fi extinsa catre toate sectoarele. La IAA 2021, oficialii vor impartasi informatii despre modalitatea in care Hyundai va folosi in viitor tehnologiile BEV si FCEV, dar si despre planurile de a oferi noi solutii de mobilitate pentru un stil de viata ecologic.

Conferinta de presa Hyundai va avea loc luni, 6 septembrie 2021, la ora 09:45 CEST, in sala A1. Un flux live al evenimentului va fi, de asemenea, disponibil pe website-ul oficial Hyundai Motor Europe.