Hyundai Elantra Coupe isi face debutul in Asia, in cadrul Salonului Auto de la Busan 2012

Hyundai Elantra Coupe isi face debutul in Asia, in cadrul Salonului Auto de la Busan 2012

HYUNDAI ELANTRA COUPE ISI FACE DEBUTUL IN ASIA, IN CADRUL SALONULUI AUTO DE LA BUSAN 2012

 

Hyundai Motor Company, cel mai mare producator auto din Coreea de Sud, a prezentat modelul Elantra Coupe pietei locale, in cadrul Salonului International de la Busan, care se desfasoara in perioada 24 mai – 3 iunie 2012, avand ca tema „Calatoria autovehiculului verde peste ocean”.

„Elantra Coupe*, dezvoltata in baza versiunii sedan, va oferi o noua experienta si valoare clientilor cu un stil si mai sofisticat. Vom oferi in mod continuu valorile «Modern Premium» mai multor clienti”, a declarat Choong Ho Kim, Presedinte si COO Hyundai Motor.

*Elantra Coupe este denumita Avante Coupe in Coreea.

Standul Hyundai ocupa cea mai generoasa suprafata in cadrul salonului auto si a fost dezvoltat in baza conceptului de design „Trecerea dinamica catre viitor”. In timp ce Hyundai a pastrat imaginea unitara de brand „Modern Premium” la nivel global, standul a fost conceput pentru a transmite imaginea dinamica a efervescentului oras-port Busan.

Elantra Coupe are o lungime totala de 4.540 mm (cu 10 mm mai lunga decat versiunea sedan), o latime de 1.775 mm si o inaltime de 1.435 mm. Gratie propulsorului 2.0 l Nu Gdi si a transmisiei cu sase trepte, Elantra Coupe genereaza o putere de 175 CP si cuplu maxim de 213 Nm*. Lansarea acestui model pe piata locala din Coreea este programata pentru a doua jumatate a anului curent.

*Toate specificatiile sunt limitate pentru piata din Coreea.

In cadrul salonului auto, Hyundai prezinta o gama variata de modele, de la automobile prietenoase cu mediul inconjurator, pana la modele exclusiviste, precum conceptele i-oniq si Hexa Space. In plus, Hyundai ofera o varietate de actiuni interactive pentru vizitatorii salonului.