Hyundai Grand Santa Fe, masina oficiala a concertului The Cat Empire

Hyundai Grand Santa Fe, masina oficiala a concertului The Cat Empire
  • Hyundai Auto Romania a asigurat transportul celor sase membri The Cat Empire, pe toata perioada vizitei lor la Bucuresti. Formatia a ajuns in Romania miercuri, 30 iulie, si a fost preluata de la aeroportul Henri Coanda cu modelul Hyundai Grand Santa Fe.
  • Pentru a sustine acest eveniment, importatorul auto a pus la dispozitia trupei o unitate SUV din segmentul E al marcii, cu ampatament extins, model disponibil in reteaua de distributie Hyundai Auto Romania, in configuratia cu sapte locuri.
  • Noul model Hyundai, lansat in primavara acestui an, a fost dezvoltat pentru a intampina cerintele regionale pentru o versiune de caroserie extinsa. Grand Santa Fe se diferentiaza de actuala generatie Santa Fe in materie de design printr-o grila reconstruita, proiectoare de ceata si bara de protectie fata, dar si prin remodelarea completa a partii din spate. La capitolul dimensiuni, Grand Santa Fe este mai inalt (+ 10 mm), mai lat (+ 5 mm) si mai lung (+ 225 mm), beneficiaza de un spatiu de depozitare de 607 litri - cel mai mare din clasa. Modelul ofera o motorizare unica, adaptata dimensiunilor sale – propulsorul de inalta putere compatibil Euro 5 diesel 2.2 litri ‘R’ VGT. Acesta este asistat de o transmisie automata cu sase trepte, livrand 197 CP si dezvoltand un cuplu maxim de 436 Nm/ 1800 – 2500 rpm.

Concertul trupei australiene face parte din turneul international de promovare a noului album „Steal the Light”, lansat in anul 2013. Cu ocazia acestui eveniment, Hyundai Auto Romania a demarat o serie de actiuni adiacente: tombole, concursuri on-line cu premii zilnice constand in invitatii la concert, tricouri cu autografele originale The Cat Empire, un weekend de drive test la bordul unui model Hyundai, oferind astfel fanilor oportunitatea de a impartasi pasiunea pentru muzica formatiei.