Hyundai H350 a incheiat cu succes primul an de la intrarea pe piata din Europa

Hyundai H350 a incheiat cu succes primul an de la intrarea pe piata din Europa

H350 sarbatoreste intrarea pe piata din Europa si un an de productie, fiind primul autovehicul comercial usor lansat de catre Hyundai in regiune. Modelul este fabricat la uzina Karsan din Bursa, Turcia, pe o noua linie de asamblare.  

„H350 urmeaza viziunea marcii de a oferi clientilor experiente peste asteptari. In urma cu un an am lansat primul autovehicul comercial usor de 3.5 tone. Datorita cererii mari si a raspunsului pozitiv primit din partea clientilor, extindem prezenta modelului in Europa”,a declarat Thomas A. Schmid, Chief Operating Officer al Hyundai Motor Europa.

Proiectat si dezvoltat in Europa pentru clientii din regiune

Primul autovehicul comercial usor proiectat si dezvoltat in Europa pentru clientii din regiune dispune de un design ergonomic, habitaclu spatios, un propulsor diesel de 2.5 litri turbo, Euro 6, combinat cu o transmisie manuala in sase trepte si tractiune spate, capacitate mare de incarcare si o structura rigida a caroseriei, care incorporeza in proportie de 75% otel de inalta rezistenta.

Tehnologii inteligente si confort

Hyundai aduce tehnologiile inteligente si confortul in segmentul LCV, prin includerea sistemului pilot automat, camerei la marsarier, sistemului de asistenta la parcare si senzorilor de ploaie. In ceea ce priveste dotarile de siguranta, H350 dispune de sistem impotriva rasturnarii, semnalizarea opririi de urgenta, controlul tractiunii, precum si sistem de avertizare la parasirea involuntara a benzii de rulare.

Procesul de fabricatie al autovehiculului H350 permite flexibilitate in asamblarea celor trei versiuni ale modelului: van, bus si autosasiu, in acelasi loc, noul centru din Turcia beneficiind de tehnologii de productie inalt automatizate.

Trei ani garantie fara limita de kilometri

H350 si-a extins prezenta in Europa in anul 2016, fiind disponibil in 14 tari, odata cu lansarile din Romania, Bulgaria, Danemarca, Ungaria si Portugalia, care s-au adaugat regiunilor Austria, Belgia, Republica Ceha, Germania, Italia, Polonia, Turcia, Spania si Elvetia. Calitatea si fiabilitatea remarcabile ale autovehiculului H350 asigura un cost de mentenanta competitiv si o valoare reziduala ridicata. In plus, pachetul include si garantia de trei ani fara limita de kilometri, unica pe piata autovehiculelor comerciale usoare.