Hyundai i-flow uimeste multimea la festivalul vitezei de la GoodWood

Hyundai i-flow uimeste multimea la festivalul vitezei de la GoodWood

HYUNDAI I-FLOW UIMESTE MULTIMEA LA FESTIVALUL VITEZEI DE LA GOODWOOD


Conceptul Hyundai i-flow este expus la renumitul Festival al Vitezei de la Goodwood (FoS), Anglia, in perioada 1-4 iulie. Modelul, proiectat la centrul tehnic european Hyundai, isi face astfel prima aparitie publica dupa debutul global in cadrul Salonului Auto de la Geneva, din luna martie.

Peste 175.000 de vizitatori sunt asteptati la festivalul care prezinta modele de inalta performanta, autovehicule dedicate motorsportului si exponate ale tehnologiei de ultima generatie, precum Hyundai i-flow. Conceptul Hyundai este vedeta pavilionului dedicat tehnologiei, sectiune ce prezinta „un pas in lumea auto a viitorului” si tehnologii dedicate protectiei mediului.

Prefigurand viitorul model Hyundai de clasa D, i-flow expune un design spectaculos imbinat tehnologiei de varf. Liniile sale elegante nu numai ca propun un aspect inovator, ci contribuie de asemenea la aerodinamica modelului.

Coeficientul aerodinamic de 0,25 ajuta la reducerea emisiilor CO2 pana la valoarea de 85 g/ km si a consumului de combustibil la 3 l/ 100 km. Tehnologia hibrida diesel-electrica Hyundai, adaugata noului motor de 1,7 litri, joaca un rol cheie in livrarea unor rezultate atat de performante.

Alte noutati pot fi regasite la interiorul i-flow. Tehnologia si materialele de ultima generatie, dezvoltate in colaborare cu BASF, sparg tiparele interioarelor auto traditionale. Optiunile inovative includ functii de recunoastere a comenzilor gestuale, prin intermediul interfetei evoluate.

Finisajul exterior „Liquid Metal” („metal lichid”), dezvoltat de asemenea in cooperare cu BASF, adauga impactul vizual si un caracter distinctiv modelului.

Allan Rushforth, vice-presedinte al Hyundai Motor Europa, a declarat: „Festivalul vitezei de la Goodwood reprezinta o experienta incitanta, iar anul acesta evenimentul se anunta dominat de modele fascinante. In procesul nostru de pozitionare a marcii Hyundai, prezenta conceptului i-flow in cadrul unui eveniment atat de prestigios este un pas firesc. i-flow este modelul care inglobeaza cele mai recente tehnologii si idei de design. Pavilionul Fos-TECH reprezinta oportunitatea perfecta de a demonstra ca Hyundai a devenit un constructor de top, receptiv la nevoia de protectie a mediului inconjurator.”