Hyundai i10 a castigat testul comparativ realizat de publicatia germana Auto Bild

Hyundai i10 a castigat testul comparativ realizat de publicatia germana Auto Bild

Noul Hyundai i10 a castigat in cadrul testelor realizate de publicatia germana Auto Bild, editia 5/2017.  Modelul a fost clasat pe primul loc in cadrul a patru categorii – conectivitate, dinamica, confort si accesibilitate. Conform publicatiei Auto Bild, „noul i10 a fost desemnat castigator datorita gamei extinse de caracteristici de care dispune, sistemului multimedia actualizat, precum si garantiei de cinci ani”.

„Aceasta distinctie certifica calitatea productiei Hyundai, precum si pasiunea noastra pentru detalii. Pachetul complet de care dispune, alaturi de raportul calitate-pret, transforma i10 intr-unul dintre cele mai comercializate autovehicule din clasa din care face parte in Europa”, a declarat Thomas A. Schmid, Chief Operating Officer al Hyundai Motor Europa.

Sistemul audio cu tehnologie DAB beneficiaza de navigatie de ultima generatie, disponibila totodata pentru modelele Ioniq, i30 si i40. Mai mult, Apple Car Play si Android Auto asigura integrarea perfecta, operarea in conditii de siguranta, precum si functionalitatea dispozitivelor mobile bazate pe sistemele iOS sau Android.

„Este un autovehicul de oras, care beneficiaza chiar si de functia volan incalzit”. i10 dispune de elemente de confort, siguranta si conectivitate avansate, asemeni modelelor din segmentul superior: climatizare automata, scaune incalzite, sistem cheie inteligenta, plafon panoramic, jante din aliaj, dar si un pachet cuprinzator de sisteme de siguranta, care include asistenta la mentinerea benzii de rulare, avertizare in cazul unei coliziuni frontale, dar si senzori de parcare.

Grila tip cascada, element estetic dominant, este parte din noua identitate vizuala a viitoarelor modele Hyundai. Asemeni intregii game, i10 dispune de cinci ani garantie fara limita de kilometri.