Hyundai i10, i20 si i30 - rezultate remarcabile in cadrul testelor europene

Hyundai i10, i20 si i30 - rezultate remarcabile in cadrul testelor europene
  • Gama de modele Hyundai i s-a clasat pe primul loc in cadrul testelor comparative organizate de publicatii auto din Europa
  • Autovehiculele au castigat categorii precum: "Conectivitate", "Design interior", "Confort la rulare", precum si "Comportament rutier"

Hyundai i10, i20 si i30 au obtinut primul loc in cadrul testelor comparative recent organizate de publicatii auto din Europa. Autovehiculele au castigat la categorii precum: "Conectivitate", "Design interior", "Confort la rulare", precum si "Comportament rutier". Mai mult, a fost apreciat pachetul Hyundai de cinci ani garantie fara limita de kilometri.

„i10, i20 si i30 sunt unele dintre cele mai bine vandute modele Hyundai in Europa. Aceste teste comparative confirma increderea in gama i, care a fost proiectata, dezvoltata, testata si fabricata in regiune, pentru a corespunde cerintelor clientilor europeni”a declarat Thomas A. Schmid, Chief Operating Officer al Hyundai Motor Europa.

i10 a fost testat de publicatia Auto Plus din Franta (numarul 1494, din 21 aprilie 2017), What Car? din UK (editia online, din 17 martie 2017), precum si de Auto Bild, cea mai bine vanduta revista auto din Germania (numarul 5/2017). Modelul impresioneaza prin habitaclul spatios, prin spatiul disponibil pentru cap si picioare pe bancheta din spate, dar si prin comportamentul rutier exceptional, in special in mediul urban. „Cel mai polivalent model de oras de pana acum” (What Car?), i10 s-a remarcat prin sistemul multimedia usor de utilizat si prin functiile de conectivitate. Jurnalistii What Car? au declarat:„Comportamentul rutier echilibrat, interiorul spatios si lista generoasa de echipamente standard transforma i10 in alegerea cea mai convingatoare.”

Publicatia Auto Zeitung din Germania a efectuat doua teste comparative cu modelul i20 (numerele 7/2017 si 11/2017), fiind clasat pe primul loc in fata competitorilor din Franta, Germania si Japonia. Precum i10, si i20 s-a remarcat in privinta habitaclului spatios si a portbagajului generos, care dispune de un volum de 326 de litri. In plus, a fost apreciat pentru scaunele confortabile, care asigura o pozitie relaxanta datorita optiunilor de reglare multiple. Mai mult, jurnalistii au remarcat sistemul de franare impresionant, precum si calitatea si functionalitatea autovehiculului.

In cadrul testelor comparative complexe efectuate de publicatiile auto germane Auto Zeitung (numarul 5/2017), Auto Bild (numarul 6/2017), Auto Strassenverkehr (numarul 11/2017), alaturi de cele spaniole Auto Bild (numarul 531) si Autopista (numarul din 11 aprilie 2017), Hyundai i30 s-a clasat pe primul loc, in fata concurentilor din Germania, Franta si Spania. Automobilul a impresionat jurnalistii prin comportamentul rutier agil, multitudinea de sisteme de asistenta, pachetul generos de siguranta activa, precum si prin functiile de conectivitate de ultima generatie. De asemenea, i30 s-a remarcat prin designul interior versatil, de inalta calitate, dar si prin raportul excelent calitate/ pret.

Despre Hyundai