Hyundai i30 N a dobandit un nou premiu important in industrie

Hyundai i30 N a dobandit un nou premiu important in industrie

• Hyundai i30 N a primit distinctia „Autocar Game Changer”

i30 N, primul model al diviziei Hyundai N, a primit distinctia „Game Changer”, in cadrul galei anuale a premiilor acordate de revista britanica „Autocar”, care recompenseaza cele mai bune autovehicule lansate in ultimele 12 luni. Juriul competitiei a fost impresionat de performanta autovehiculului si de raportul competitiv calitate/ pret oferit. Aceasta nominalizare reprezinta o noua recunoastere a potentialului marcii.

„Impactul puternic pe care l-a avut lansarea i30 N a determinat echipa Autocar sa acorde acest premiu intr-un duel cu rivali de la marci consacrate pe acest segment”,a declarat Mark Tisshaw, editor al revistei Autocar.

„Acest premiu confirma ca ne-am atins obiectivele cu i30 N - sa oferim experiente placute clientilor nostri, intr-un pachet de inalta performanta”, declarat Andreas-Christoph Hofmann, Vicepresedinte Marketing si Produs la Hyundai Motor Europe.

i30 N dispune de un design atemporal, coerent, care include grila frontala de tip cascada, inspirata de fluiditatea otelului topit, parte din noua identitate vizuala a modelelor Hyundai. Autovehiculul a fost conceput la Namyang, la Centrul Global de Cercetare si Dezvoltare al Hyundai Motor din Coreea, si testat la Nürburgring. i30 N a fost dezvoltat avand ca sursa de inspiratie domeniul motorsport si experienta Hyundai Motorsport in Campionatul Mondial de Raliuri.

i30 N este echipat cu un motor turbo de 2 litri, disponibil cu:

- pachetul standard de 250 CP;

- versiunea „Performance” - 275 CP si o serie de echipari precum Electronic Limited Slip Differential (e-LSD), discuri de frana mai mari si un sistem de evacuare modificat.

i30 N beneficiaza si de pachetul 5 ani garantie fara limita de kilometri, care include, de asemenea, 5 ani asistenta rutiera si 5 ani de verificari tehnice periodice gratuite. Modelul este dotat cu cele mai noi sisteme de siguranta si asistenta la condus, inclusiv tehnologiile din pachetul Hyundai SmartSense.