Hyundai a incheiat cu succes sesiunea de testare pentru noul TUCSON

Hyundai a incheiat cu succes sesiunea de testare pentru noul TUCSON

HYUNDAI A INCHEIAT CU SUCCES SESIUNEA DE TESTARE PENTRU NOUL TUCSON· Cele mai importante momente au fost surprinse intr-un material video, care poate fi urmarit accesand https://youtu.be/G_VhRSot_Tc;

· Premiera mondiala digitala a noului Tucson va avea loc pe 15 septembrie, la ora 02:30 am CEST si va fi transmisa in direct pe retelele sociale Hyundai.

Sesiunea de testare a noului Tucson s-a incheiat. Dupa o perioada intensa, in care si-a demonstrat potentialul pe terenuri variate (in zonele reci din Suedia, la temperaturile inalte din sudul Spaniei, dar si pe cea mai solicitanta pista de circuit din lume – Nürburgring), etapa finala de testare a modelului SUV a avut loc in Cehia si in Austria.

„Obiectivul Hyundai este de a produce autovehicule de inalta calitate, increderea in modelele gamei noastre fiind sustinuta si de pachetul de cinci ani garantie fara limita de kilometri”, a declarat Andreas-Christoph Hofmann, Vice President Marketing & Product - Hyundai Motor Europe.

De-a lungul procesului de testare din Cehia au fost simulate cele mai dificile scenarii, verificandu-se rigiditatea intregii structuri, dar si transmisia motoarelor, pentru a demonstra abilitatile off-road ale autovehiculului. O atentie deosebita a fost acordata indicatorilor NVH – reducerea zgomotelor si a vibratiilor. Performantele noului Tucson au fost testate si in apa, pentru a fi verificata rezistenta componentelor, precum tapiteria sau pasajele rotilor. De asemenea, echipa de ingineri a examinat daca vehiculul poate strabate in viteza vaduri de 20 - 30 cm. Mai mult, ambreiajul a fost testat prin porniri succesive in rampa, iar frana de mana, functia Autohold si sistemul de control al franarii la coborare si-au dovedit durabilitatea pe pante cu inclinatia de 30 – 45%.

In Alpii austrieci, pe muntele Grossglockner, a fost analizat comportamentul autovehiculului pentru tractarea unei remorci/ rulote pe munte si pe serpentine. Modificarile descoperite in timpul testelor vor fi folosite de catre echipa tehnica Hyundai in procesul de productie.

Cu peste 7 milioane de unitati vandute inca de la lansarea globala din 2004, 1,4 milioane dintre acestea doar in Europa, Tucson este cel mai vandut model Hyundai in regiune. Productia va demara la fabrica Hyundai din Cehia, Nošovice, fiind cea de-a treia generatie Tucson produsa in Europa, pentru piata europeana.

Premiera mondiala digitala a noului Tucson va avea loc pe 15 septembrie, la ora 02:30 am CEST si va fi transmisa in direct pe retelele sociale Hyundai.