Hyundai IONIQ 5 - partener pentru sesiunile de antrenament ale echipei Atlético de Madrid

Hyundai IONIQ 5 - partener pentru sesiunile de antrenament ale echipei Atlético de Madrid

Hyundai, in calitate de partener oficial al echipei de fotbal Atlético de Madrid, a participat la o sesiune diferita de antrenament pentru jucatorii clubului. Cu aceasta ocazie, IONIQ 5, noul autovehicul electric disponibil cu functia „Vehicle-to-Load”, care permite incarcarea bidirectionala, a alimentat benzile de alergare pentru membrii echipei.

Videoclipul dedicat actiunii, care poate fi urmarit aici, prezinta o sesiune de antrenament amuzanta si originala pentru membrii echipei de fotbal Atlético de Madrid - Luis Suárez, Jan Oblak si Marcos Llorente. In timpul antrenamentului, benzile de alergat au fost conectate la modelul IONIQ 5, care a permis alimentarea acestora datorita tehnologiei V2L, jucatorii reusind astfel sa efectueze exercitiile.


Tehnologia Vehicle-to-Load (V2L) permite functionarea bateriei de 800 V ca priza electrica de 110/ 220 V pentru echipamentele electrice, in acest caz - benzile de alergare. Aceasta functie poate fi utilizata pentru orice dispozitiv electric, precum scutere si biciclete electrice.

Cu un incarcator de 350 kW, IONIQ 5 permite incarcarea bateriei de la o capacitate de 10% pana la 80% in doar 18 min. Autovehiculul ofera o autonomie de pana la 480 de km.

Pentru mai multe informatii despre IONIQ 5, va rugam sa accesati: https://www.hyundai-motor.ro/hyundai-info/comunicate-de-presa/2021/februarie/hyundai-ioniq5-redefineste-mobilitatea-electrica.