Hyundai ix35 este primul model din istoria auto desemnat drept „Cel mai 4X4 SUV al deceniului”

Hyundai ix35 este primul model din istoria auto desemnat drept „Cel mai 4X4 SUV al deceniului”

HYUNDAI IX35 ESTE PRIMUL MODEL DIN ISTORIA AUTO DESEMNAT DREPT „CEL MAI 4X4 SUV AL DECENIULUI”


Hyundai ix35, unul dintre cele mai apreciate modele ale marcii si succesorul renumitului Hyundai Tucson, a fost declarat „Cel mai 4x4 SUV al deceniului” in cadrul celei de a zecea editii a concursului „Cel mai 4x4”. Astfel, Hyundai ix35/ Tucson devine primul model SUV care isi revendica premiul pentru evolutia de exceptie din ultimul deceniu.

Editia speciala a evenimentului „Cel mai 4x4” s-a desfasurat in perioada 4-5 iunie, in zona Rucar. Implinirea a 10 ani de la prima editie a concursului a prilejuit acordarea unor premii speciale, vizand activitatea auto din Romania in ultimii zece ani.

Marca Hyundai a fost distinsa cu doua titluri de exceptie:

  • Hyundai Tucson/ ix35 – Cel mai 4x4 SUV al deceniului.
  • Hyundai Auto Romania – Partenerul 4x4 al deceniului.

Dan Vardie, presedinte Automedia si reprezentantul national in cadrul juriului „Car Of The Year”, a declarat: „Hyundai Auto Romania a jucat un rol foarte important in dezvoltarea domeniului SUV pe piata romaneasca. Tucson, Santa Fe, Veracruz/ ix55 si, mai nou, ix35 sunt modele care, ani de-a randul, au dominat piata. Nu este nimic intamplator in alegerea lui Tucson/ ix35. Constructia de piata realizata de Hyundai Auto Romania merita toata admiratia noastra.

In concursul acestui an, marca Hyundai a fost reprezentata in categoria SUV de modelele ix35 si Santa Fe.

Calitatile exemplare ale SUV-urilor Hyundai au fost apreciate in repetate numere. Din istoricul modelelor in cadrul acestui concurs merita mentionate:

  • 2005 – Cel mai 4x4 SUV – Hyundai Tucson
  • 2006 – Cel mai 4x4 SUV – Hyundai Santa Fe
  • 2009 – Cel mai 4x4 SUV – Hyundai Veracruz (ix55)

Prezent la gala premiilor „Cel mai 4x4” 2011, Dragos Magdalina – director executiv al Hyundai Auto Romania - a mentionat: „Juriul acestui concurs este format din experti ai domeniului auto si reprezentanti ai unor renumite publicatii de profil. Atributele de exceptie ale noului model Hyundai ix35 si evolutia fara precedent a modelului anterior, Hyundai Tucson, au convins in premiera un juriu atat de experimentat. Increderea clientilor nostri in produs este astfel certificata inca o data prin acest premiu unicat.

Desi lansat pe piata locala abia in luna a patra a anului anterior, Hyundai ix35 a urcat rapid in top trei cele mai comercializate SUV-uri de import in 2010. Raportul calitate-pret a atras atentia unui public larg, in ciuda conditiilor economice nefavorabile. In plus, avantajul garantiei Hyundai ix35 - 5 ani fara limita de kilometri, integrala si transferabila - a determinat cei mai exigenti clienti sa opteze pentru produsul Hyundai.