Hyundai Kona Iron Man si-a facut debutul global

Hyundai Kona Iron Man si-a facut debutul global

Hyundai a prezentat publicului editia speciala a SUV-ului Kona inspirata de costumul lui Iron Man. Modelul va fi disponibil pe baza de comanda, intr-o serie limitata, incepand din primul trimestru al anului 2019. Kona Iron Man este cel mai recent proiect dezvoltat in urma colaborarii Marvel - Hyundai, dupa ce in vara aceastui an Veloster Turbo, Kona si Santa Fe au aparut in productia Marvel Studios „Omul Furnica si Viespea”.

„Colaborarea Hyundai - Marvel ne ofera oportunitatea de a interactiona cu oameni pasionati de lumea super-eroilor”,a declarat Vicepresedintele Minsoo Kim, Directorul Diviziei de Marketing al Hyundai Motor Company.„Ne dorim sa cream experiente care sa rezoneze cu audienta Marvel, iar Kona Iron Man este exemplul perfect prin care am reusit sa mixam cele doua lumi.”

„Suntem incantati de acest parteneriat”,a mentionat Dean Evans, Chief Marketing Officer la Hyundai Motor America.„Inca din primul moment in care am vazut Kona, am identificat o sinergie intre dinamismul modelului Hyundai si caracterul lui Iron Man/ Tony Stark. Rezultatul este o editie speciala remarcabila care va avea succes, cu siguranta, nu doar printre fanii eroilor Marvel.”

„Sa vedem aceasta masina pe piata este un vis implinit”,a adaugat Mindy Hamilton, Marvel SVP Global Partnerships & Marketing. „Cand ai crescut citind benzi desenate visezi ca tehnologia si toate acele inventii vor deveni realitate.”

Designul are ca sursa de inspiratie costumul special al personajului principal. Editia Kona Iron Man are o semnatura luminoasa unica care preia forma ochilor mastii lui Iron Man, in timp ce prinderea centrala si grila cromata imprumuta elemente distinctive de pe masca protagonistului. Modelul vine cu jante speciale din aliaj de 18 inchi, fiind disponibil exclusiv in combinatia de culori rosu Iron Man si gri mat. La interior, semnatura lui Tony Stark orneaza plansa de bord, iar schimbatorul de viteze, consola centrala, scaunele si sistemul Head-Up Display au fost inspirate de acelasi univers fascinant.