Hyundai la IFA 2020

Hyundai la IFA 2020

HYUNDAI LA IFA 2020Cele mai importante momentele au fost surprinse intr-un material video, care poate fi urmarit accesand https://www.youtube.com/watch?v=bD0i6UmnHMI;

• Hyundai, in calitate de lider mondial in dezvoltarea tehnologiei fuel cell, a prezentat viziunea privind mobilitatea viitorului la Conventia SHIF/ IFA 2020, care s-a desfasurat in perioada 3 - 4 septembrie;

• Cu aceasta ocazie au fost organizate paneluri de discutii cu experti din diverse domenii, pe teme precum utilizarea tehnologiilor existente si a celor viitoare, cu scopul de a crea un ecosistem bazat pe hidrogen; printre participanti s-au aflat reprezentanti Hyundai, precum si experti din diverse domenii - de la Hydrogen Europe, Alpiq, Hydrogenious, dar si exploratorul elvetian Bertrand Piccard;

• in plus, Michael Cole - President & CEO - Hyundai Motor Europe – a oferit detalii despre perioada de tranzitie Hyundai de la producator auto la furnizor de solutii inteligente pentru mobilitate, despre strategia privind mobilitatea ecologica, dar si despre noul brand IONIQ;

• Edvin Eriksen, Head of CRADLE Berlin a impartasit, de asemenea, informatii despre sinergii intre industriile din domeniul mobilitatii.

Hyundai a prezintat la Conventia SHIFT din cadrul editiei IFA din acest an strategia privind mobilitatea viitorului. Cu aceasta ocazie, reprezentantii producatorului au impartasit informatii despre evolutia si rolul Hyundai in dezvoltarea tehnologiei fuel cell, dar si despre perioada de tranzitie de la constructor auto la furnizor de solutii inteligente pentru mobilitate.

Evenimentul, care a avut loc in perioada 3 – 4 septembrie 2020, s-a desfasurat intr-un format hibrid – atat off-line (expozitie fizica), cat si on-line.

„Suntem multumiti de rezultatele prezentei Hyundai la Conventia SHIFT din cadrul IFA”, a declarat Andreas Christoph-Hofmann, Vice President Marketing & Product - Hyundai Motor Europe. „Am profitat de aceasta oportunitate pentru a ajunge la un numar cat mai mare de consumatori intr-un mod interactiv.”

„Conventia SHIFT Mobility de la editia IFA din acest an a oferit platforma ideala pentru a prezenta viziunea Hyundai asupra tehnologiilor inovatoare”, a mentionat Michael Cole, President & CEO - Hyundai Motor Europe. „Filozofia noastra este de a analiza provocarile, nu pentru a identifica factorii perturbatori ai evolutiei businessul Hyundai, ci mai mult pentru a accelera noilor oportunitati.”

Activitatile Hyundai in cadrul SHIFT/ IFA au demarat joi, 3 septembrie, ora 11:30 CEST, cu o dezbatere in mediul virtual cu tema „Fuelling the future – paving the way to a Hydrogen Society”. Evenimentul a fost deschis de Albert Biermann - President and Head of R&D Division - Hyundai Motor Group, care a sustinut un discurs, in care a impartasit viziunea Hyundai despre mobilitatea eco. De asemenea, au fost organizate paneluri de discutii cu experti din diverse domenii, pe teme precum utilizarea tehnologiilor existente si a celor viitoare, cu scopul de a crea un ecosistem bazat pe hidrogen.

Invitatii Hyundai:

• Albert Biermann, President and Head of R&D Division - Hyundai Motor Group;

• Dr. ing. Sae Hoon Kim, Senior Vice President & Head of Fuel Cell Center - Hyundai Motor Group;

• Bertrand Piccard, Swiss psychiatrist and balloonist & Hyundai Brand Ambassador;

• Mark Freymüller, CEO - Hyundai Hydrogen Mobility AG;

• Jorgo Chatzimarkakis, Secretary General of Hydrogen Europe and former member of the European Parliament;

• Stefan Linder, Head of Innovation & Technology, Alpiq;

• Dr. Marcus Guzmann, Chief Sales Officer - Hydrogenious LOHC Technologies.

Moderatoarea acestui moment a fost jurnalista si co-fondatoarea website-ului Mobile Geeks - Nicole Scott.

Pe 4 septembrie, Michael Cole - President & CEO - Hyundai Motor Europe s-a alaturat conferintei globale de presa IFA 2020 si a prezentat detalii despre perioada de tranzitie Hyundai de la producator auto la furnizor de solutii inteligente pentru mobilitate, despre strategia privind mobilitatea ecologica, dar si despre noul brand IONIQ, sub forma unui interviu moderat de catre Nicole Scott.

La final, in cadrul celei de-a cincea sesiuni IFA - „Co-Innovation and Integration - New Synergies and Global Perspectives on the Mobility Market” – a fost invitat Edvin Eriksen, Head of Hyundai CRADLE Berlin, care a sustinut o prezentare cu tema: „Linking Expertise, Building Synergies – On How to Create an Interdisciplinary Pool Expertise on the Future of Mobility”.