Hyundai la Salonul Auto de la Geneva 2020

Hyundai la Salonul Auto de la Geneva 2020

HYUNDAI LA SALONUL AUTO DE LA GENEVA 2020• Hyundai va prezenta, in premiera mondiala, noile i20 si i30, doua dintre cele mai vandute modele din Europa;

• Modelul concept „Prophecy” poarta directia stilistica Hyundai „Sensuous Sportiness” catre noi orizonturi.

Hyundai va prezenta noutatile la nivel de gama in cadrul Salonului Auto de la Geneva, avand la baza tema „Real progress is in the air”. Pe langa modelele i20 si i30, va fi dezvaluit publicului si conceptul electric „Prophecy”.

i20 este primul autovehicul Hyundai de pe piata europeana care integreaza noul limbaj stilistic „Sensuous Sportiness”. i30 dispune de un design actualizat, iar odata cu introducerea versiunii N Line pe modelul i30 Wagon, nivelul de echipare va fi disponibil pentru toate tipurile de caroserie i30. Conceptul electric „Prophecy”, care are la baza noua filosofie Hyundai „Optimistic Futurism”, prefigureaza directia de design a viitoarelor modele, stabilind in acelasi timp un etalon pentru autovehiculele electrice ale gamei.

„Cu ocazia Salonului Auto de la Geneva vom demonstra ca Hyundai inregistreaza progrese reale. Pana la finalul anului, peste 75% dintre autovehiculele gamei vor fi electrificate”, a declarat Andreas-Christoph Hofmann, Vice President Marketing and Product Hyundai Motor Europe.„Suntem incantati sa prezentam un nou model concept electric, precum si premierele mondiale pentru i20 si i30.”

Conferinta de presa Hyundai va avea loc marti, 3 martie 2020, in hala 45, la ora 11:45 (ora Romaniei). De asemenea, transmisia live va putea fi vizionata accesand www.hyundai.news/gims-2020.