Hyundai la Salonul International Auto de la Frankfurt 2015

Hyundai la Salonul International Auto de la Frankfurt 2015
  • Noua divizie de performanta, Hyundai N, prezentata alaturi de noi concepte dinamice
  • Noul i20 Active si noul Santa Fe completeaza gama de modele Crossover si SUV
  • Noi tehnologii de conectivitate si doua noi motorizari turbo, de asemenea, expuse la salon

Frankfurt, 15 septembrie 2015 - Hyundai prezinta o serie de noi modele, concepte si tehnologii in cadrul Salonului International Auto de la Frankfurt 2015. Noua divizie de performanta, Hyundai N, este prezentata prin intermediul unor concepte captivante, alaturi de noua generatie i20 WRC 2016.

Dezvaluite, de asemenea, in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, noile modele i20 Active si Santa Fe completeaza oferta de modele crossover si SUV propuse pentru piata europeana, in timp ce modelul concept Vision G Coupe dezvaluie principalele directii pe baza carora vor fi dezvoltate viitoarele modele ale gamei.

Anul acesta, in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, dezvaluim pasiunea marcii Hyundai,”a declarat Jochen Sengpiehl, Vice Presedinte Marketing la Hyundai Motor Europa. Designul, calitatea si valoarea produsului au devenit liniile directoare ale marcii, iar in acest moment acestora li se adauga performanta, prin noua divizie Hyundai N.”

Noua divizie de performanta „N”

In cadrul Salonului Auto de la Frankfurt vor fi prezentate noul autovehicul de curse Hyundai i20 WRC 2016, alaturi de doua noi concepte. Conceptul Hyundai N 2025 Vision Gran Turismo dezvaluie publicului larg perspectiva unica a marcii asupra viitoarelor caracteristici de performanta. Dezvoltat exclusiv pentru jocul video pe PlayStation® Gran Turismo, conceptul dezvolta o putere totala de 884 CP. In plus, in cadrul evenimentului va fi prezentat si conceptul Hyundai RM15, care dispune de un motor de 300 CP.

Noile i20 Active si Santa Fe extind gama de modele crossover siSUV

Prin prezentarea noilor i20 Active si Santa Fe, gama de modele crossover si SUV Hyundai Motor este complet reinnoita, dupa recenta lansare a noului Tucson. Marca Hyundai detine in acest moment cea mai tanara gama din Europa, fiecare model fiind lansat de cel mult doi ani.

Cel mai recent model Hyundai, noul i20 Active, un crossover urban cu un design versatil, beneficiaza de spatiul generos, stilul si caracterul practic al noii generatii i20 in cinci usi, completand astfel gama de versiuni i20 pentru un nou segment de clienti, cu un stil de viata activ.

Santa Fe este cel mai longeviv model Hyundai Motor in Europa, cu o pondere importanta in vanzarile de peste 1,2 milioane de modele SUV din regiune. Pastrandu-si statutul de SUV reprezentativ al marcii, noul Santa Fe beneficiaza de cele mai performante echipamente de confort, tehnologii avansate de siguranta, precum si de un nou design rafinat.

Placerea de a a conduce este amplificata datorita noilor tehnologii in domeniul conectivitatii, Hyundai fiind primul constructor auto din lume care a introdus sistemul Android Auto pe modelul Hyundai Sonata destinat pietei americane, la inceputul acestui an. Totodata, Hyundai va fi printre primii constructori auto din Europa care vor include noul software de sincronizare a smartphone-ului pe un model din gama, in noiembrie 2015, pe noul i40.

Vision G – o imagine a designului si tehnologiei din viitor

Noul concept dinamic Vision G dezvaluie liniile de evolutie a designului Hyundai, prezentand totodata o serie de tehnologii avansate in domeniul conectivitatii si controlului. Designul unic si tehnologiile avansate incorporate de modelul concept reprezinta rezultatul colaborarii tuturor Centrelor de Design Hyundai din lume. Echipamente inovatoare precum noul ecran tactil cu glisare, cu forma curbata de semisfera, adauga o nota de rafinament, noului interior realizat din materiale de calitate.

Doua noi motoare turbo

Doua noi unitati de propulsie completeaza gama de motorizari Hyundai. Motorul economic T-GDI de 1,0 litri va fi implementat pe toata gama i20 pana la finalul anului 2015, fiind lansat in premiera pe modelul i20 Active.

Noului motor de 1,0 litri i se alatura cel de 1.4 T-GDI, din noua generatie de motoare turbo Hyundai Motor pe benzina.

Dezvoltate in stransa colaborare cu Centrul Tehnic European Hyundai din Germania, aceste propulsoare super eficiente ofera performante echilibrate, dar si un consum optimizat de combustibil.