Hyundai la Saptamana Designului de la Milano

Hyundai la Saptamana Designului de la Milano

Hyundai participa la Saptamana Designului de la Milano, care se va desfasura in perioada 17 – 22 aprilie.

Cu aceasta ocazie vor fi prezentate publicului Kona si Kona Electric, precum si conceptul Kite.

Cele doua modele expuse vor fi evidentiate cu ajutorul unei instalatii din energie si lumina - „Energy Zone by Hyundai”, dezvoltata de catre artistul Carlo Bernardini in colaborare cu Institutul European de Design (IED). Pe parcursul evenimentului, spectatorii sunt invitati intr-o calatorie experimentala, care se manifesta in geometrii si jocuri de perspectiva produse de fibre optice luminoase in intuneric. In functie de unghiul din care priveste, spectatorul aflat in interiorul instalatiei are permanent impresia ca se afla in fata unei noi opere de arta.

Odata cu modelul Kona Electric, Hyundai a lansat primul SUV subcompact complet electric. Cu 204 CP si un spatiu generos, autovehiculul evidentiaza stilul de viata al clientului modern urban.

Kite este un concept electric creat de studentii Institutului European de Design (IED) in colaborare cu Centrul de Design Hyundai din Europa. Modelul concept este un buggy electric futurist care se poate transforma intr-un ski jet. Kite nu are usi, plafon si geamuri si poate fi condus atat pe uscat, cat si pe apa.

#ENERGYZONE BY HYUNDAI in colaborare cu IED

Adresa: Opificio 31, via Tortona 31, Milano, Italia

Perioada: 17 - 22 aprilie 2018

Program: 10:00 – 21:00